Treci la conținut
PDF Extra Prezentare generală

PDF Extra Prezentare generală

De la inventarea formatului PDF, potențialul acestuia a crescut semnificativ. Utilizatorii trebuiau să facă din ce în ce mai multe lucruri cu fișierele PDF în munca lor. Așa
Produse software pentru editare PDF au apărut. 

PDF Extra este unul dintre produsele emblematice ale MobiSystems. Compania dezvoltă aplicații de productivitate pentru Windows, Android și iOS de peste 20 de ani. Prețul rezonabil al acestei soluții profesionale de editare PDF all-in-one face ca aceasta să fie o alternativă excelentă la ceilalți editori PDF de pe piață.

Pe  LicenceDeals , puteți găsi PDF Extra 2021 licență perpetuă pentru 1 PC și două variante de abonament: PDF Extra Personal 1 an/1 PC și  PDF Extra Team  1 an/6 PC-uri. Licența perpetuă include 5 GB spațiu de stocare gratuită pe MobiDrive, în timp ce abonamentul oferă 50 GB spațiu de stocare per utilizator.

PDF Extra avantaje și dezavantaje:

✔️ preț accesibil
✔️ set extins pentru editare și organizare 
✔️ caracteristici cititorului - ușor de utilizat
✔️ ușor de utilizat
❌ lipsesc unele funcții de securitate
❌ mai puține opțiuni de creare și conversie
❌ fără tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor
❌ nu este disponibil pentru macOS

Beneficii suplimentare PDF

Editorul MobiSystems vă permite să vă gestionați documentele relativ rapid și ușor. Produsul dispune de un set complet de instrumente pentru editarea și organizarea fișierelor PDF.

Cu ajutorul funcțiilor de editare , puteți aplica orice modificări la text, imagini și machete. Puteți modifica structura și designul PDF-urilor dumneavoastră. Aceasta include editarea întregului text, redimensionarea și rotirea imaginilor locale, inserarea de imagini de pe web și ajustarea elementelor suplimentare. Utilizatorii pot, de asemenea, să reorganizeze structura fișierului (de exemplu, să adauge, să șteargă, să reordoneze sau să extragă pagini) și să fuzioneze fișiere. Funcția de etichete și marcaje ajută la o mai bună navigare în fișiere. 

În ceea ce privește conversia, PDF Extra permite transformarea PDF-urilor în Word, Excel, și ePub. 

Există mai multe modalități de a semna documente PDF fără a imprima coli de hârtie. Puteți să vă puneți semnătura prin dactilografiere, scriind de mână cu un instrument de desen sau inserând o imagine. PDF Extra oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza formulare de completare. Alături de acestea, utilizatorii pot eticheta starea documentului prin inserarea de ștampile. Ei pot atașa fișiere întregi pentru relevanță și pot desena forme direct pe pagina PDF.

PDF Extra face posibilă lucrul la același document cu alți membri ai echipei. Funcția Annotate duce colaborarea în echipă la un nivel superior. Aceasta permite inserarea de comentarii, evidențierea și colorarea textului și atașarea de instantanee ale altor fișiere.

Nu mai este nevoie să spunem că un editor PDF bun ar trebui să protejeze fișierele și informațiile sensibile. Printre opțiunile de securitate se numără parolele, criptarea cu certificate digitale și autentificarea suplimentară prin marcaje temporale.

PDF Extra are grijă și de experiența de lectură. Cititorii pot simți confortul cărților pe hârtie alegând diferite moduri de pagină, marcaje și opțiuni de imprimare. 

PDF Extra este disponibil numai pentru PC. Există aplicații mobile pentru Android și iOS. 

Există, de asemenea, o versiune gratuită. Include funcțiile Adnotare, Scriere și Citire împreună cu 5 GB spațiu de stocare gratuit în MobiDrive.

MobiSystems are un centru de asistență și servicii pentru clienți. Cu toate acestea, Centrul de ajutor oferă mai puține resurse de învățare decât Adobe. 

Rezumând

PDF Extra nu are multe dintre caracteristicile popularului Adobe Pro Editor. Cu toate acestea, oferă un set de instrumente decente, care va face pentru majoritatea echipelor. Și acest lucru - la un preț mai bun. Astfel, PDF Extra poate fi o alternativă rentabilă pentru persoane fizice și întreprinderi mici.
 

Un alt avantaj este că PDF Extra face parte din  Pachetul Business Extra  de la MobiSystems' OfficeSuite. Pachetul îl combină cu ”Documents“, ”Sheets“, ”Slides“ și ”Mail&Calendar”, oferind o alternativă mai bogată în caracteristici la Microsoft 365 la un preț competitiv.


Aveți nevoie de un editor PDF bun pentru treabă voastră? Sau doar consultanță de specialitate cu privire la licențele software? LicenceDeals.com  este aici pentru voi!  Contactați ne! 

Articolul anterior Prezentare generală Adobe Acrobat Pro
Articolul următor Kaspersky se actualizează: Aflați ce este nou