Politica de returnare

Retur


Politica noastră durează 14 zile. Dacă au trecut mai mult de 14 zile de la achiziția dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau schimbare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie neutilizat și în aceeași condiție pe care l-ați primit. Acesta trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original, dacă este cazul. Produsele digitale pot fi returnate numai după ce ați semnat o declarație de neutilizare referitoare la produsul achiziționat.
 Orice produs digital care a fost instalat și/sau activat nu este eligibil pentru returnare.


Pentru a finaliza returul vostru, avem nevoie de o dovadă de achiziția dvs. (de ex. factura)

Vă rugăm să nu trimiteți produsul înapoi pe producătorului.

Există anumite situații în care se acordă numai restituiri parțiale (dacă este cazul)
 Orice produs care nu este în starea sa inițială, este deteriorat sau lipsesc părți din motive care nu sunt datorate erorii noastreRestituiri (dacă este cazul)
După primirea și inspectarea returnată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă notifica că am primit produsul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea returnării.
Dacă este aprobat, atunci restituirea va fi procesată, iar valoarea va fi aplicata automat pe cardul de credit sau pe metoda inițială de plată, într-un anumit interval de zile.

Restituiri întârziate sau lipsite (dacă este cazul)
Dacă încă nu ați primit restituirea, verificați mai întâi contul bancar din nou.
Apoi contactați compania de carduri de credit, poate dura ceva timp înainte de restituirea voastră să fie înregistrată oficial.
Apoi contactați banca. De multe ori există o perioadă de procesare înainte de a fi înregistrată o rambursare.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la support@LicenceDeals.com.


Schimburi (dacă este cazul)
Înlocuim produsele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să-l schimbați pentru același produs, trimiteți-ne un e-mail pe Support@LicenceDeals.com sau trimite produsulla: Georgi S. Rakovski strada 18, 1000 Sofia , Bulgaria.

Cadouri
Dacă produsul a fost marcat ca un cadou atunci când a fost achiziționat și livrat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnată. După primirea produsului returnat, un certificat cadou vă va fi trimis prin email.

Dacă produsul nu a fost marcat ca cadou atunci când a fost cumpărat sau dacă cel care a oferit-o cadoul a fost expediat pentru a vă oferi mai târziu, vom trimite o rambursare către persoană care a facut  comandă și ea va afla despre returul dvs.

Livrare
Pentru a returna produsul, trebuie să trimiteți prin poșta produsului dumneavoastră la: Rakovski 18, 1000 Sofia , Bulgaria. În cazul în care produsul este digital (distribuit electronic), trimiteți-l înapoi la: suport @ LicenceDeals .com (în)

Veți fi responsabil pentru plata propriilor cheltuieli de transport pentru returnarea produsului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din restituirea dvs.

În funcție de locul în care locuiți, timpul poate dura pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs., poate varia.

 Dacă expediați un articol de peste 75 €, trebuie să luați în considerare utilizarea unui serviciu de expediere care poate fi urmărit ă sau achiziționarea unei asigurări de transport maritim. Nu garantăm că vom primi obiectul returnat.

Procesul de rambursare în termen de 14 zile

În cazul în care, din orice motiv, în termen de 14 zile de la data cumpărării, decideți că nu mai aveți nevoie de produsul achiziționat, sunteți eligibil pentru o rambursare completă a comenzii dvs. Pentru a returna un produs în perioada de grație de 14 zile, urmați pașii de mai jos:

* Notă: Produsele care au fost deja utilizate nu sunt supuse returnare

  1. Trimiteți-ne o solicitare de rambursare cu informațiile despre comanda dvs. (de exemplu, numărul de comandă, numărul de telefon, captură de ecran a facturii). Vă rugăm, trimiteți-o prin e-mail la: support@licencedeals.com
  2. După ce primim solicitarea dvs. și urmărim comanda dvs., vom emite un formular de declarație de neutilizare care este completată cu informațiile dvs. personale și de comandă. Pentru persoanele fizice, vă solicităm să semnați doar declarația, în timp ce pentru persoanele juridice avem nevoie de o semnătură a unui reprezentant legal al companiei însoțită de o ștampilă a persoanei juridice.
  3. După primirea declarației de noutilizare, vom procesa returnarea și vom returna produsul în decurs de 48 de ore.
  4. Vă rugăm să rețineți că data sosirii banilor depinde de bancă, dar ar trebui să ajungă în 5-7 zile lucrătoare.

* Notă: Semnatarul declarației este legal obligat să prezinte informații veridice. Semnatantul va fi responsabil pentru orice informații false prezentate în declarație.

În cazul unui defect

În cazul unui produs defect, clientul trebuie să contacte LicenceDeals.com prin următoarele:

E-mail:  Support@LicenceDeals.com

Telefon:

Bulgaria +359 886 299 852
Ungaria +3680088226
România + 40312295953
 Franța +33755539282

LicenceDeals.com va contacta clientul în cel mai scurt timp pentru a verifica cererea.

Pentru a selecta tipul de suport adecvat, LicenceDeals.com solicită ca clientul să furnizeze materiale vizuale (capturi de ecran) sau o descriere detaliată a problemei.

LicenceDeals.com va încerca întotdeauna să rectifice problema prin furnizarea unui suport tehnic gratuit pentru produsul afectat prin utilizarea de servicii, ar fi:

  • Asistență la distanță (Remote support)
  • Asistență telefonică

Dacă problema persistă, sunt oferite următoarele opțiuni:

  • Schimbarea produsului afectat
  • Rambursarea produsului afectat *

* Pentru mai multe informații despre politica de rambursare a LicenceDeals.com, consultați secțiunea "procesul de rambursare în termen de 14 zile".