LicenceDeals Colț de informare

Cum vă poate ajuta afacerea Microsoft Open Licence Program

Cum Microsoft Open Licence Program vă poate ajuta afacerea?

Programul de licențe deschise (Open Licence Program - OLP) este probabil cel mai popular program Microsoft de licențiere în volum pentru întreprinderile mici. Deși în prezent nu mai este disponibil pentru noii clienți comerciali, întreprinderile pot obține în continuare licențe OLP ca software certificat pre-owned. Citiți cum puteți beneficia de avantajele oferite de OLP.
Citiți acum
Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021

Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021?

În octombrie 2021, Microsoft a lansat atât Windows 11, cât și Office 2021. Cel mai recent pachet Office a venit cu o reproiectare a interfeței și o performanță generală îmbunătățită pentru o experiență mai bună cu noul Windows. Dar ce este nou pentru clienți și 
ar trebui să facă upgrade la versiunea 2021? Citiți pe blogul nostru ...

Citiți acum
Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Vacanța este o perioadă de distracție, călătorii și experiențe noi. Și, desigur, acesta este cel mai bun moment pentru a-ți face amintiri. Cu toate acestea, pentru majoritatea, apare o întrebare urgentă cu privire la păstrarea acestor amintiri. Din fericire, industria tehnologică are un remediu pentru aceste preocupări. Se numește stocare în cloud (Cloud Storage)!

 

Citiți acum
Comparație Adobe Acrobat Pro și PDF Extra

Comparație Adobe Acrobat Pro și PDF Extra

Portable Document Format (PDF) a apărut la începutul anilor 1990 ca o modalitate de a face schimb de documente cu precizie, indiferent de software-ul sau hardware-ul utilizatorilor. Astăzi, acest format de fișier s-a dezvoltat pentru a include multe funcții noi care îi cresc potențialul. În această postare pe blog, vă vom prezenta două  Editoare PDF: Adobe Acrobat Pro și PDF Extra. Astfel, poți lua o decizie mai informată în funcție de nevoile și cerintele voastre.

Citiți acum
Prezentare generală Adobe Acrobat Pro

Prezentare generală Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat este adesea considerat standardul industrial pentru crearea și editarea fișierelor  PDF . De fapt, unii profesioniști consideră că  Acrobat Pro DC pentru a fi cel mai bun produs de pe piață. Editorul PDF Adobe oferă probabil cel mai extins set de caracteristici și este una dintre cele mai importante opțiuni ale clienților.
Citiți acum
PDF Extra Prezentare generală

PDF Extra Prezentare generală

PDF Extra este unul dintre produsele emblematice ale MobiSystems. Prețul rezonabil al acestui  editor PDF profesional ”all-in-one” îl face o alternativă excelentă la ceilalți editori PDF de pe piață.

Citiți acum
Kaspersky se actualizează: Aflați ce este nou

Kaspersky se actualizează: Aflați ce este nou

Kaspersky a anunțat modificări și îmbunătățiri ale denumirii la produsele sale binecunoscute. Utilizatorii casnici vor saluta Kaspersky Standard, Kaspersky Plus și Kaspersky Premium - versiunile actualizate ale Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security și, respectiv, Kaspersky Total Security. Tranziția este planificată să se desfășoare cât mai ușor posibil. 
Citiți acum
Comparație între edițiile Windows server

Comparație între edițiile Windows server

Cum să vă decideți între edițiile Essentials, Standard și Datacenter ale Windows Server? Selectarea produsului potrivit poate fi o sarcină descurajantă. În acest articol, facem o trecere în revistă a diferențelor dintre edițiile Microsoft Server în termeni simpli. Citiți și comparați acum mai îndeaproape caracteristicile acestor ediții.

Citiți acum