Pereiti prie turinio
Liko tik kelios dienos pasinaudoti vasaros pasiūlymais programinei įrangai! Įsigykite iki birželio 4 d. ir sutaupykite iki 10%!
Liko tik kelios dienos pasinaudoti vasaros pasiūlymais programinei įrangai! Įsigykite iki birželio 4 d. ir sutaupykite iki 10%!
„Microsoft 365 Family“ ir „MobiSystems OfficeSuite Family“ palyginimas

„Microsoft 365 Family“ ir „MobiSystems OfficeSuite Family“ palyginimas

Office produktyvumo programėlės skirtos ne tik darbui. Ypač šiais laikais, kai turite tiek daug šalutinių projektų, kuriuos reikia atlikti. Office rinkiniai praverčia kiekvienuose šiuolaikiniuose namuose, nesvarbu, ar turite parašyti keletą recenzijų, tvarkyti šeimos biudžeto lentelę, ar padėti vaikui parengti mokyklinę prezentaciją.

Tačiau kaip išsirinkti tinkamą office komplektą savo namams? Turite atsižvelgti į tai, kiek žmonių naudosis programine įranga, kokios programos reikalingos ir ar turite asmeninius, ar "Mac" kompiuterius.

Jei planuojate dalytis office pakuotė su šeima, rekomenduojame įsigyti licenciją keliems naudotojams ir įrenginiams. Pirma, taip galėsite lengvai pasiekti savo failus keliaudami. Antra, tai labiau prieinamas ir biudžetui palankus sprendimas. Su kelių žmonių prenumerata, galėsite naudotis visomis programomis už nedidelę nuosavybės kainą.

Metiniai šeimos prenumeratos planai tokiu atveju yra geriausias sandoris. Čia pristatysime du tokio tipo gaminius: "MobiSystems" "OfficeSuite" šeimos planas 6 asmenims bei "Microsoft 365 Family" 6 vartotojų prenumerata.

"Microsoft 365" šeimos apžvalga

"Microsoft debesų produktyvumo paketas gali būti puikus vertės pasiūlymas. "365 Family" prenumerata skirta iki 6 asmenų (gali būti šeimos nariai, kambario draugai ar draugai). Dėl jo kainos, palyginti su asmeniniu planu, tai yra finansiškai protinga investicija net ir dviem žmonėms.

Šeimos planas skirtas nekomerciniam naudojimui ir yra bene išsamiausias variantas namų ūkiams. Į jį įtrauktos aukščiausios kokybės Office programos ir pažangūs saugumo sluoksniai. Kiekvienas naudotojas gauna savo paskyrą, asmeninę "OneDrive" ir Outlook saugyklą ir gali įdiegti programėles ne daugiau kaip 5 įrenginiuose.

„Microsoft 365 Family“ ir „MobiSystems OfficeSuite Family“ palyginimas

Pagrindiniai "Microsoft 365" šeimos metinės prenumeratos punktai:

  • Joje yra pagrindinių "Microsoft" programų "Premium" versijos. Outlook, Word, Excel ir PowerPoint , taip pat OneNote, "OneDrive", "Skype for Business" ir "MS Teams Personal".. Staliniams kompiuteriams tai vis dar yra daugiausiai funkcijų turintis ir išsamiausias office rinkinys rinkoje. Naudodamiesi mobiliąja programėle užduotis galite atlikti keliaudami.
  • Pagal šį planą programėlėmis keliuose įrenginiuose gali naudotis iki 6 žmonių (vienam naudotojui vienu metu leidžiama naudotis 5 prisijungusiais įrenginiais). Taigi, galėsite naudotis visais savo namų ir asmeniniais įrenginiais (net ir esant laisvai vietai naujam asmeniui prisijungti).
  • "Microsoft 365 Family" veikia Windows versijose, senesnėse nei Windows 8 .1, ir trijose naujausiose "macOS", "iOS" ir "Android" versijose.
  • Kiekvienam naudotojui suteikiama 1 TB nemokamos debesų saugyklos vietos "OneDrive" (t. y. 6 TB visam planui). To daugiau nei pakanka - visus failus galite laikyti debesyje ir dar liks vietos. Atminkite, kad kiekviena saugyklos paskyra yra asmeninė, todėl negalėsite matyti kitų šeimos narių failų (nebent jie būtų bendrinami). 
  • "OneDrive" asmeninėje saugykloje atliekamas dviejų žingsnių patikrinimas, grėsmių aptikimas, atkūrimas ir pranešimų šifravimas yra "MS 365" kibernetinio saugumo apsaugos dalis.
  • Įsigiję Outlook"Premium" versiją, turėsite 50 GB pašto saugojimo vietos. Asmeniniam susirašinėjimui tai daugiau, nei jums reikės.
  • Prenumerata teikiama kartu su naudingomis programomis ir priedais, skirtais naudoti namuose. Naudodami programėlę " Family Safety " tėvai gali valdyti ekrano ir žaidimų laiką, stebėti vaikus, stebėti, kaip vairuoja nepatyrę vairuotojai, ir t. t. Gramatikos ir rašybos pagalbininkas Word ir Outlook , vadinamas " Editor", pateikia plagiato filtrą ir stiliaus pasiūlymus. Excel priedas Money seka ir tvarko šeimos finansus ir banko duomenis. Kiti patogūs įrankiai yra PowerPoint's Designer ir Word's Resume Assistant, paremti LinkedIn įžvalgomis.
  • Nemokami šablonai, nuotraukos, piktogramos ir šriftai
  • 60 nemokamų "Skype" pokalbių minučių į mobiliuosius ir fiksuotojo ryšio telefonus per mėnesį. Paslauga teikiama maždaug 60 šalių (kai kuriose iš jų - tik mobiliojo ryšio skambučiai), todėl geriau pasitikrinkite, ar gyvenate vienoje iš jų.
  • Klaidų pataisymai, atnaujinimai ir naujos funkcijos pasiekiami iškart, kai tik išleidžiami. Tai reiškia, kad prenumeratoriai visada turės naujausią versiją.  
  • 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę teikiama pagalba telefonu ir pokalbiais
  • Metinė prenumerata padeda sutaupyti rūpesčių mokant kiekvieną mėnesį.
  • Norint naudotis daugeliu plano funkcijų ir privalumų, reikia interneto ryšio.
  • Yra 30 dienų nemokama bandomoji galimybė, jei norite išbandyti prieš atlikdami mokėjimą.

"OfficeSuite" šeimos apžvalga

"MobiSystems" produktyvumo paketas yra patogi alternatyva "Microsoft" Office tiems, kurie turi mažesnį biudžetą. OfficeSuite Family prenumerata taip pat skirta 6 asmenims ir nekomerciniam naudojimui. Dėl mažesnės kainos ir visų reikalingų funkcijų jis yra vienas geriausių pasirinkimų rinkoje.

„OfficeSuite“ Produktas siūlo pažįstamą sąsają ir galingas funkcijas, todėl galite dirbti be sudėtingo mokymosi ir ilgų mokymų. Kiekvienas naudotojas gauna paskyrą, "MobiDrive" saugyklą, iki 10 pašto ir kalendoriaus paskyrų ir gali įdiegti programas 1 kompiuteryje ir 2 mobiliuosiuose telefonuose.

„Microsoft 365 Family“ ir „MobiSystems OfficeSuite Family“ palyginimas

Išsami informacija apie "OfficeSuite Family" metinį planą:

  • Joje yra pilna "MobiSystems" pagrindinių programų - "Documents", "Sheets", "Slides", "PDF", taip pat " Mail" ir "Calendar" (pastaroji skirta tik asmeniniams kompiuteriams) - versija. Vartotojai gauna tai, ko trūksta plačiame "MS 365" programų sąraše: PDF programą. Mobiliosios "iOS" ir "Android" "OfficeSuite" programėlės yra labai funkcionalios ir lengvai naudojamos.
  • Prenumeruojama iki 6 naudotojų. Kiekvienas narys gali naudotis programėlėmis 1 kompiuteryje ir 2 mobiliuosiuose įrenginiuose vienu metu. Daugumai namų ūkių turėtų pakakti vienam naudotojui tenkančių įrenginių skaičiaus.
  • "OfficeSuite Family" suderinama su operacinėmis sistemomis nuo Windows 7, "Android 4.4" ir "iOS 13.0" ar naujesnėmis versijomis.
  • Kiekvienas naudotojas gauna 50 GB nemokamos saugyklos "MobiDrive" (iš viso300 GB debesų saugyklos). "MobiSystems" diske teikiamos naudingos funkcijos, pavyzdžiui, failų konvertavimas ir specialus šiukšliadėžės skyrius, kuriame pašalinti elementai saugomi iki 180 dienų.
  • Stipri ir naujausia dokumentų slaptažodžių ir debesų saugyklų saugumo apsauga
  • Visiškai suderinama su "Microsoft" Office ir "LibreOffice". "OfficeSuite" palaiko visus populiarius failų formatus: DOC, DOCX, ODT, ODS, ODP, RTF, CSV, ZIP, DOT, DOTX, OTT ir kt.
  • Programėlėje "Mail & Calendar" galite pridėti iki 10 paskyrų vienam naudotojui. Kad galėtumėte geriau valdyti laiką, visus el. pašto paskyrų tvarkaraščius sujunkite į vieną kalendorių. Atminkite, kad pašto paslauga nėra plano "Šeima" dalis.
  • PDF programa atitinka daugumą asmeninių naudotojų poreikių. Tai reiškia, kad galite pildyti formas, pasirašyti dokumentus, įterpti komentarus ir eksportuoti PDF failus į Word, Excel ir ePub formatus. Taip pat galite naudotis įvairiais skaitymo režimais.
  • Prenumeratoriai gauna klaidų taisymus, atnaujinimus ir naujas funkcijas, todėl jūsų programėlės bus atnaujinamos ir jums nereikės tuo rūpintis.
  • "MobiSystems" siūlo naudingą, draugišką ir veiksmingą klientų ir techninę pagalbą. Remiantis naudotojų atsiliepimais, palaikymo tarnyba yra viena geriausių savo srityje.
  • Mėnesinės prenumeratos parinkties nėra, tačiau metinis planas ilgainiui kainuoja pigiau. Dėl prieinamos kainos "OfficeSuite" išsiskiria kaip įtikinama alternatyva.
  • Prenumeratos planui reikalingas interneto ryšys.
  • Yra 7 dienų nemokama bandomoji galimybė.

Išvada

"Microsoft 365" šeima:

Privalumai  Trūkumai
✔️Wider programėlių ir funkcijų įvairovė 
✔️5 prietaisai vienam naudotojui
✔️Better ryšys ir bendradarbiavimas
✔️Compatible su "Mac
✔️More nemokama debesų saugyklos erdvė
✔️Longer nemokama bandomoji versija

❌ Brangiau

❌Daug funkcijų, kurių daugumai naudotojų nereikia ir kurių jie nenaudoja

❌Nepalaikoma senesnėse OS nei Windows 8.1 


"OfficeSuite Family":

Privalumai  Trūkumai

✔️Prieinama kaina
✔️All-you-need funkcionalumas - mokate už tai, ko jums reikia
Įtraukta ✔️PDF programa 
✔️User patogu ir lengva naršyti
✔️Helpful parama

❌Mažiau bendradarbiavimo

❌Mažiau programėlių ir funkcijų

❌Nesuderinama su "Mac

 

Svarbiausias prenumeratos privalumas yra tas, kad daugiau niekada nebereikės rūpintis atnaujinimais. Vartotojai visada turės naujausią programinę įrangą be papildomo mokesčio.

Tačiau kokį abonementą pasirinkti savo namams, priklauso nuo daugelio veiksnių. Jei turite "Mac" kompiuterių arba vienam naudotojui reikia daugiau įrenginių, galite rinktis "Microsoft 365". O jei jūsų įrenginio operacinė sistema yra senesnė nei Windows 8 .1, vienintelis pasirinkimas yra "OfficeSuite".

Rekomenduojame atidžiai apsvarstyti, kokias programėles dažnai naudojate. Jūsų biudžetas taip pat yra veiksnys, apie kurį turėtumėte pagalvoti rinkdamiesi, kurį produktą pirkti.

Jei naudojate tik svarbiausias office programas ir el. paštą, galbūt geriau rinktis "OfficeSuite". Nėra prasmės mokėti už funkcijas, kuriomis vis tiek nesinaudosite (dauguma žmonių naudoja apie 20 % "MS 365" funkcijų). Tas pats galioja, jei jums svarbu turėti PDF programą arba 10 pašto paskyrų: tai yra plano "OfficeSuite Family" dalis.

Priešingai, jei jums reikia įvairių įmantrių įrankių ir programų patobulinimų, rinkitės "Microsoft 365". Jos funkcijų ir paslaugų apimtis įspūdinga. O jei pageidaujate daugiau debesų saugyklos, nemokamų "Skype" minučių ir geresnio bendradarbiavimo, jų rasite "Microsoft 365 Family".

Nepriklausomai nuo pasirinkto prenumeratos plano, „LicenceDeals“ turi jums padėti! Net jei šie planai jums netinka, peržiūrėkite mūsų Office Programėlių kategorija. Neabejotinai rasite produktą, kuris pakels jūsų produktyvumą į kitą lygį!

Ankstesnis straipsnis Kaip Microsoft Open Licence programa gali padėti jūsų verslui?
Kitas straipsnis Ar turėtumėte atnaujinti Office 2021?