Pereiti prie turinio
„Adobe Acrobat Pro“ apžvalga

„Adobe Acrobat Pro“ apžvalga

„Adobe“ išrado „Portable Document Format“ (PDF) 1990-ųjų pradžioje. Šiandien įmonė yra gerai žinomas ir patikimas prekės ženklas šioje srityje.

„Adobe“ PDF rengyklė „Acrobat“ dažnai laikoma pramonės standartu kuriant ir redaguojant PDF Redaktoriai failus. Tiesą sakant, kai kurie specialistai mano, kad "Acrobat Pro DC yra geriausias produktas rinkoje. Nesvarbu, kokia yra jūsų nuomonė, visi galime sutikti, kad tai yra vienas geriausių klientų pasirinkimų.

Įsigijant iš  „LicenceDeals“ , galite pasirinkti tarp „Adobe Acrobat Pro 2020“ nuolatinės licencijos  „Windows“ OS bei „Mac“ kompiuteriams bei „Adobe Acrobat DC Pro“ 1 metų prenumeratos licencijos. Su „Acrobat DC“ licencija gaunate ir „Document Cloud service“ prenumeratą.

„Adobe Acrobat Pro“ privalumai ir trūkumai:

✔️ platus funkcijų rinkinys
✔️ tikslus PDF kūrimas
✔️ patikima „Optical Character Recognition“ technologija

✔️ stiprios saugumo priemonės
✔️ Prieinama tiek „Windows“ OS, tiek „macOS“
trūksta kai kurių skaitymo funkcijų
Iššūkis nepatyrusiems vartotojams
aukšta kaina

„Acrobat Pro“ privalumai

"Acrobat Pro" siūlo bene plačiausią funkcijų rinkinį. Be įprastinių redagavimo įrankių, ji apima puslapių eiliškumo keitimą, puslapių sukimą ir apkarpymą, puslapių pridėjimą ir pašalinimą, taip pat PDF failų skaidymą ir sujungimą.

"Adobe Acrobat Pro" taip pat siūlo daugybę PDF failų kūrimo galimybių. Vienas iš būdų - nuskaityti popierinį dokumentą. Kitas - padaryti dokumento ekrano nuotrauką iš nepalaikomos programos ir tada iš iškarpinės sukurti PDF failą. Dar vienas "Acrobat Pro" privalumas - galimybė sukurti PDF iš interneto svetainės. Tam reikia atlikti kelis paprastus veiksmus - įvesti URL adresą ir pasirinkti, ką konvertuoti. Kitas patogus būdas kurti PDF failus - spustelėti Spausdinti ir pasirinkti "Adobe" kaip spausdintuvo parinktį.

Produktas taip pat labai patikimai konvertuoja bet kokį turinį į PDF. Viskas - nuo lentelių ir šriftų iki puslapių išdėstymo - Word, Excel ir PowerPoint failuose lieka nepakitę. Be to, "Acrobat Pro" puikiai veikia net tada, kai reikia transformuoti tinklalapius (HTML), nuskaitytus ir vaizdų failus (PNG ir JPEG). Tikrai visi džiaugsis galėdami pamiršti neįskaitomą netvarkingo teksto ir pasislinkusių paveikslėlių netvarką!

Be to, palyginti su ankstesnėmis versijomis, patobulinta eksporto funkcija. Tikimasi, kad dabar naudotojams kils mažiau sunkumų eksportuojant PDF į kitų tipų dokumentus.

Naudodamiesi "Adobe Acrobat" naudotojai gali nuskaitytus dokumentus paversti redaguojamais PDF failais, kuriuose galima atlikti paiešką. "Acrobat" optinis ženklų atpažinimas yra puikus. Tekstas teisingai atpažįstamas ir atkartojamas tuo pačiu šriftu. Kai minėto šrifto nėra, programa jį sukuria automatiškai.

"Adobe Acrobat Pro" siūlo kelis būdus, kaip kurti pildomas PDF formas ir elektroniniu parašu pasirašyti dokumentus. Lengva pridėti komentarų, paryškinti tekstą ir įterpti antspaudus. Vartotojai gali automatiškai palyginti dviejų PDF dokumento versijų skirtumus. Be to, jie gali patvirtinti ir pataisyti failus pagal ISO ir prieinamumo standartus.

Yra ir daugiau privalumų. Bendradarbiavimo ir saugumo funkcijos laikomos vienomis geriausių. Acrobat Pro suteikia galimybę apsaugoti failus slaptažodžiais, šifruoti, redaguoti neskelbtiną informaciją ir pašalinti metaduomenis.

„Adobe Acrobat“ yra vienas iš aukščiausios kokybės produktų, kuris yra tinkamas tiek „Windows“, tiek „macOS“. Taip pat yra mobiliųjų programų, skirtų „iOS“ ir „Android“.

„Adobe“ pagalbos centras siūlo pagalbą ir mokymosi išteklius.

Nemokama „Adobe PDF“ alternatyva „Acrobat Reader“ leidžia peržiūrėti, pasirašyti, komentuoti, ieškoti ir bendrinti PDF failus. Vartotojai taip pat turi prieigą ir prie dokumentų debesijos.

Kita vertus, "Adobe" neabejotinai praranda taškus dėl nepakankamo patogumo naudotojui. Gerai žinoma, kad naudotis "Acrobat Pro" yra sudėtinga. Reikia laiko priprasti prie sudėtingos sąsajos ir navigacijos. Ne visus įrankius lengva rasti. Dažnai pirmą kartą naudojantys programą jaučiasi nusivylę. Tai reiškia, kad jie negali apsieiti be vadovėlių ir gidų. Jei esate darbdavys, turėtumėte atsižvelgti į mokymams reikalingą laiką.

Apibendrinimas

„Adobe Acrobat Pro“ yra vienas populiariausių, bet gana brangus pasirinkimas ir tai dažnai pakiša koją laisvai samdomiems darbuotojams bei mažoms įmonėms kurios neturi pakankamai lėšų. Dėl šios priežasties daugelis įmonių ieško ekonomiškesnio PDF redaktoriaus varianto kuriame gali rasti pagrindines funkcijas.

Ieškote geriausio PDF redaktoriaus? Arba tiesiog ekspertų patarimo dėl programinės įrangos licencijų? LicenceDeals.com pasiruošę Jums padėti!  Susisiekite  su mumis!

Ankstesnis straipsnis „Adobe Acrobat Pro“ ir „PDF Extra“ palyginimas
Kitas straipsnis „PDF Extra“ apžvalga