Pereiti prie turinio
„PDF Extra“ apžvalga

„PDF Extra“ apžvalga

Nuo tada kai PDF formatas buvo pradėtas naudoti, jo potencialas žymiai padidėjo. Vartotojai jį pradėjo naudoti vis dažniau ir dabar jis yra naudojamas kiekviename biure kone kasdien.  PDF redarkorių programinės įrangos produktai  tapo nepakeičiamu darbo įrankiu kasdieniuose darbuose. 

"PDF Extra" yra vienas iš "MobiSystems" pavyzdinių produktų. Įmonė jau daugiau kaip 20 metų kuria produktyvumo programas, skirtas Windows, "Android" ir "iOS". Dėl priimtinos šio "viskas viename" profesionalaus PDF redaktoriaus sprendimo kainos jis yra puiki alternatyva kitiems rinkoje esantiems PDF redaktoriams.

Įsigijant iš  „LicenceDeals“ galite rinktis tarp „PDF Extra 2021“ nuolatinės licencijos 1 kompiuteriui ir dviejų prenumeratos licencijų:  „PDF Extra Personal“ 1 metams/1 „Windows“ kompiuteriui ir  „PDF Extra Team“  1 metams/6 „Windows“ kompiuteriams. Į nuolatinę licenciją įeina 5 GB nemokama „MobiDrive“ saugykla, o prenumeratos licencijos - 50 GB saugykla vienam vartotojui.

„PDF Extra“ privalumai ir trūkumai:

✔️ prieinama kaina
✔️ daugybė pasirinkimų redagavimui ir organizavimui 
✔️ skaitytojams patogios funkcijos
✔️ lengva naudoti
❌ trūksta kai kurių saugos funkcijų
❌ mažiau kūrimo ir konvertavimo (angl. „Create & Convert“) parinkčių
❌ neturi OCR („Optical Character Recognition“) technologijos
❌ programa nepalaikoma „MAC“ kompiuteriuose

„PDF Extra“ privalumai

"MobiSystems" redaktorius leidžia palyginti greitai ir lengvai tvarkyti dokumentus. Produktas turi išsamų įrankių rinkinį, skirtą PDF failams redaguoti ir tvarkyti.

Naudodamiesi redagavimo funkcijomis galite keisti tekstą, paveikslėlius ir maketus. Galite keisti PDF failų struktūrą ir dizainą. Tai apima viso teksto redagavimą, vietinių vaizdų dydžio keitimą ir pasukimą, paveikslėlių iš interneto įterpimą ir papildomų elementų koregavimą. Naudotojai taip pat gali pertvarkyti failų struktūrą (pvz., pridėti, ištrinti, pakeisti puslapių eiliškumą ar išimti puslapius) ir sujungti failus. Etiketės ir žymos padeda geriau naršyti po failus. 

Kalbant apie konvertavimą, „PDF Extra“ leidžia transformuoti PDF rinkmenas į „Word“, „Excel“, ir „ePub“. 

Yra keletas būdų, kaip pasirašyti PDF dokumentus nespausdinant popieriaus lapų. Parašą galite dėti spausdindami, rašydami ranka piešimo įrankiu arba įterpdami paveikslėlį. Programoje "PDF Extra" taip pat suteikiama galimybė naudoti pildymo formas. Kartu naudotojai gali žymėti dokumento būseną įterpdami antspaudus. Jie gali pridėti ištisus svarbos failus ir piešti figūras tiesiai PDF puslapyje.

"PDF Extra" suteikia galimybę dirbti su tuo pačiu dokumentu kartu su kitais komandos nariais. Funkcija " Annotate" pakelia komandinį bendradarbiavimą į aukštesnį lygį. Ji leidžia įterpti komentarus, paryškinti ir nuspalvinti tekstą bei pridėti kitų failų nuotraukas.

Nereikia sakyti, kad geras PDF redaktorius turėtų apsaugoti failus ir slaptą informaciją. Apsaugos parinktys apima slaptažodžius, šifravimą skaitmeniniais sertifikatais ir papildomą autentiškumo patvirtinimą naudojant laiko žymas.

"PDF Extra" pasirūpina ir skaitymo patirtimi. Skaitytojai gali pajusti popierinių knygų patogumą pasirinkdami įvairius puslapių režimus, žymes ir spausdinimo parinktis. 

„PDF Extra“ galimas tik „Windows“ kompiuteriams. Yra ir mobiliųjų programų, skirtų „Android“ ir „iOS“. 

Taip pat yra ir nemokama versija. Joje yra komentarų, pasirašymo ir skaitymo funkcijos bei 5 GB nemokamos saugyklos „MobiDrive“.

„MobiSystems“ turi klientų aptarnavimo ir pagalbos centrą. Tačiau pagalbos centras siūlo mažiau mokymosi išteklių nei, pavyzdžiui, jų kolega „Adobe“. 

Apibendrinimas

„PDF Extra“ neturi daugelio, populiariojo „Adobe Pro Editor“ funkcijų. Vis dėlto jis siūlo tinkamą įrankių rinkinį, kurio pakanka daugumai komandų. Ir tai - už geresnę kainą. Taigi, „PDF Extra“ gali būti ekonomiškai efektyvi alternatyva asmeniniam naudojimui ir mažoms įmonėms. 

Kitas privalumas yra tas, kad „PDF Extra“ yra įtraukta į  „MobiSystems OfficeSuite Business Extra“  paketą . Paketas taip pat turi „Documents“, „Sheets“, „Slides“ bei „Mail&Calendar“, suteikdamas funkcijomis praturtintą alternatyvą „Microsoft 365“ paketui už konkurencingą kainą.


Reikia gero PDF redaktoriaus jūsų darbui? Arba tiesiog ekspertų patarimo dėl programinės įrangos licencijų? LicenceDeals.com pasiruošę Jums padėti!  Susisiekite  su mumis! 

Ankstesnis straipsnis Adobe Acrobat Pro Overview
Kitas straipsnis Kaspersky atsinaujina: Sužinokite, kas naujo