Pereiti prie turinio
Liko tik kelios dienos pasinaudoti vasaros pasiūlymais programinei įrangai! Įsigykite iki birželio 4 d. ir sutaupykite iki 10%!
Liko tik kelios dienos pasinaudoti vasaros pasiūlymais programinei įrangai! Įsigykite iki birželio 4 d. ir sutaupykite iki 10%!
Kaspersky atsinaujina: Sužinokite, kas naujo

Kaspersky atsinaujina: Sužinokite, kas naujo

Prieš išvykdami į paplūdimį šią vasarą tikriausiai norėtumėte pasirūpinti savo skaitmeniniu saugumu ir apsauga. Laimei, pirmaujanti kibernetinio saugumo sprendimų tiekėja "Kaspersky" šiuo klausimu turi įdomių naujienų.

Bendrovė paskelbė apie gerai žinomų "Kaspersky Anti-Virus", "Kaspersky Internet Security" ir "Kaspersky Total Security" pavadinimų pakeitimus ir patobulinimus. Būsimas perėjimas prie naujo prekės ženklo programinės įrangos įvyks 2023 m. liepos 11 d. Taigi, pasiruoškite didesniam saugumui ir patogesnei intuityviai vartotojo sąsajai!

Ką turėtumėte žinoti apie naujus "Kaspersky" produktus

"Kaspersky" atnaujina savo vartotojų produktų asortimentas su naujais pavadinimais ir prekės ženklais. Namų vartotojai galės pasisveikinti su "Kaspersky Standard", "Kaspersky Plus" ir "Kaspersky Premium - atnaujintas "Kaspersky Anti-Virus", "Kaspersky Internet Security" ir "Kaspersky Total Security" versijas. Šiais pakeitimais "Kaspersky" tikisi aiškiau atskirti skirtingus produktus ir kartu pasiūlyti aukščiausio lygio saugumo sprendimus.

Atminkite:

  • "Kaspersky Anti-Virus" keičiasi į " Kaspersky Standard".
  • "Kaspersky Internet Security" tampa " Kaspersky Plus".
  • "Kaspersky Total Security" virsta " Kaspersky Premium".

Planuojama, kad perėjimas vyks kuo sklandžiau. Nuo 2023 m. liepos 11 d. aktyvūs licencijų turėtojai gaus pranešimą, kad sutiktų su automatiniu perėjimu prie atitinkamo naujo produkto. Bendrovė "Kaspersky" užtikrina, kad klientai ir toliau gaus naujausias saugumo paslaugas be pertraukų visą prenumeratos laikotarpį.

Migravimo galimybės ir svarstymai apie naujus "Kaspersky" produktus

Automatinis perkėlimas yra numatytoji parinktis. Kai klientai priims per pranešimą atsiųstą atnaujinimą ir iš naujo nustatys savo įrenginius, jie aktyvuos naująjį produktą.

Tačiau "Kaspersky" supranta, kad kai kurie naudotojai gali turėti specifinių reikalavimų ar rūpesčių. Todėl jie suteikia galimybę neperkelti ir toliau naudoti dabartinius (senuosius) produktus, kol "Kaspersky" juos palaiko.

Svarbu žinoti, kad po 2023 m. liepos 11 d. bus galima parduoti tik naujus gaminius. Tuomet senąjį gaminį bus galima naudoti iki galiojimo pabaigos. Pasibaigus galiojimo terminui, galėsite įsigyti tik naujų produktų planus.

Patobulinta "Kaspersky" naudotojo patirtis

Vienas svarbiausių "Kaspersky" produktų pakeitimų aspektų - patobulinta naudotojo patirtis ir elegantiška nauja sąsaja.

Įmonė pakeitė patogesnį dizainą, kad klientai galėtų nesunkiai naršyti ir pasiekti svarbiausias funkcijas, kad kibernetinio saugumo patirtis būtų sklandi ir maloni.

Švari ir elegantiška sąsaja padidina produktyvumą ir palengvina naudojimą, todėl kiekviename žingsnyje galėsite kontroliuoti savo skaitmeninį saugumą.

Naujos "Kaspersky" funkcijos

Nors funkcijos dažniausiai išlieka tos pačios, yra daug naujų papildomų funkcijų. Tarp jų - pažangus grėsmių aptikimas, privatumo apsauga, saugi internetinė bankininkystė ir kt.

Funkcijų rinkinys priklauso nuo prenumeratos plano. "Kaspersky Standard" suteikia saugumo ir našumo bei pagrindines privatumo funkcijas. Į "Kaspersky Plus" įtraukiamos likusios privatumo funkcijos ir neribota VPN prenumerata, o į "Kaspersky Premium" - visos funkcijos, be to, tai vienintelis planas, į kurį įtrauktos tapatybės kategorijos funkcijos.

"Kaspersky" planai Infografikas

(Šaltinis: https://www.kaspersky.com)

Saugumo kategorijoje pagrindiniai patobulinimai yra vidiniai ir naudotojams nepastebimi, tačiau jie pagerina apsaugą, ypač nuo naujų grėsmių ir išpirkos reikalaujančių programų.

Naujos funkcijos kategorijoje " Našumas " padeda pagreitinti prietaisą, rasti pasikartojančius failus ir atlaisvinti vietą diske, sutvarkyti programas ir optimizuoti Windows paleidimą. Taip pat yra atsarginių kopijų kūrimo ir įspėjimo, ar jūsų HDD arba SDD netrukus suges, įrankių. Režimai "Žaidimas" ir "Netrukdyti" leidžia žaisti arba dirbti neblaškant dėmesio.

Labiausiai paplitusios naujos privatumo kategorijos funkcijos yra šios: "Data Leak Checker" (tikrina, ar jūsų asmeninė informacija nėra naujausių duomenų nutekėjimo atvejų dalis), "Devices on My Network" (įspėja, jei prie jūsų tinklo prisijungia svetimas įrenginys), "Private Browsing" ir "Social Privacy". VPN programa, kuri yra planų "Kaspersky Plus" ir "Kaspersky Premium" dalis, taip pat gerokai patobulinta. Šiuose planuose taip pat pateikiama "Kaspersky Password Manager" aukščiausios kokybės versija.

Su "Kaspersky Premium" naudotojai gali naudotis " Identity Protection Wallet", kurioje galima saugoti slaptus dokumentus, programėle "Safe Kids" (kaip premija siūloma nemokama vienerių metų prenumerata) ir aukščiausios kokybės paslaugomis - visą parą veikiančiu klientų aptarnavimu.

Kaip nuspręsti, kokio plano jums reikia:

 

"Kaspersky" planų naudojimo atvejų infografikas

(Šaltinis: https://www.kaspersky.com)

Kas toliau?

"Kaspersky" licencijavimo programinės įrangos pakeitimai žada patobulintą naudotojo patirtį, didesnį saugumą ir naują išvaizdą. Ar pereiti dabar, ar kada nors vėliau, turite nuspręsti patys. Visada galite susisiekite su mumis ekspertų patarimų arba apsilankykite LicenceDeals.com ir peržiūrėkite įvairius "Kaspersky" produktus, kuriuos galime jums pasiūlyti.

Ankstesnis straipsnis „PDF Extra“ apžvalga
Kitas straipsnis Windows Serverio versijų palyginimas