Pereiti prie turinio
Saugykla debesyje: kaip apsaugoti savo prisiminimus

Saugykla debesyje: kaip apsaugoti savo prisiminimus

Atostogos – tai linksmybių, kelionių ir naujų potyrių metas. Ir, žinoma, tai geriausias laikas kurti prisiminimus. Tačiau daugumai iškyla neatidėliotinas klausimas apie šių prisiminimų saugojimą.

Laimei, technologijų pramonė turi priemonę šiems rūpesčiams spręsti. Tai vadinama debesijos saugykla!

Debesųijos saugykla leidžia saugoti duomenis internete. Jis saugiai įrašo svarbius failus ir dokumentus į nuotolinę duomenų bazę, todėl jums nereikia jų laikyti įrenginio kietajame diske arba susidurti su problemomis nustatant savo duomenų saugojimo infrastruktūrą.

Vienas iš labiausiai viliojančių pasiūlymų rinkoje yra „MobiSystems“ debesies saugyklos sprendimas. Galite įsigyti „MobiDrive 1 TB“ arba „MobiDrive 2 TB“ komplekte su pilna „MobiSystems“ biuro programų paketo versija.

Aptarkime, kodėl šie produktai yra protingas pasirinkimas!

Debesies saugyklos privalumai

Yra daug priežasčių, kodėl geriau rinktis saugyklą debesyje, nei saugoti duomenis kietajame diske. Štai keletas privalumų:

  1. Nebūtina turėti fizinio saugojimo įrenginio. Daugiau jokių išorinių kietųjų diskų! Be to, nerizikuojate prarasti nepakeičiamo turinio, jei, pavyzdžiui, sugadinsite savo "flash" atmintinę.
  2. Dalytis turiniu paprasta. Galite dalytis failais su daugeliu žmonių vienu metu.
  3. Visada pravartu pasidaryti atsarginę duomenų kop iją. Naudokitės debesimi, kad išsaugotumėte savo failus.
  4. Nuotoliniu būdu atnaujinkite ir sinchronizuokite duomenis! Debesyje galite saugoti visų tipų informaciją. Dar atostogaudami įkelkite savo brangius prisiminimus (taip, visas nuotraukas ir vaizdo įrašus).
  5. Nuotolinis darbas ir komandinis bendradarbiavimas vyksta be problemų. Debesijos saugykla leidžia visiems komandos nariams be didelių pastangų pasiekti failus iš bet kurios vietos.
  6. Kitas didelis privalumas - išlaidų taupymas. Už debesies erdvę galima mokėti abonentinį mokestį, o ne prižiūrėti savo kietojo disko saugyklą.
  7. Aukščiausio lygio saugumas ir apsauga. Saugyklų teikėjai rimtai žiūri į duomenų apsaugos priemones ir nuolat atnaujina saugumo technologijas.
  8. Saugyklą galite saugoti visą gyvenimą. Tiesiog būkite užsiprenumeravę!

Apsaugokite savo failus naudodami „MobiDrive“.

Naudodami tokias saugyklas kaip „MobiDrive“, vartotojai gali gauti šiuos ir net kai kuriuos papildomus pranašumus, savo produktyvumo padidinimui.

"MobiDrive" yra saugi įvairioms platformoms skirta saugykla, kurią galima naudoti žiniatinklyje, Windows, " Android" ir "iOS". Ji užtikrina, kad sinchronizuojant failus įvairiose platformose jūsų turinys būtų iš karto prieinamas visuose įrenginiuose. Be to, nėra jokių failų dydžio apribojimų. Bet kurį failą ir aplanką galite atsisiųsti per kelias sekundes.

Perkant 1 arba 2 TB "MobiDrive" saugyklą, įsigyjama visa "Android", "iOS" ir Windows skirta produktyvumo paketo " OfficeSuite" versija, įskaitant "Documents", "Sheets", "Slides", "PDF" ir "Mail". Labai patrauklu pirkti vieną dalyką ir kaip premiją gauti papildomą produktą!

"MobiDrive" didžiuojasi galėdama pasiūlyti konvertavimą į įspūdingą 1200+ formatų skaičių. Tai reiškia, kad PDF galite paversti dokumentu arba vaizdo įrašą garso failu. Dalytis failais ir aplankais galima kaip atsisiuntimo nuorodomis arba priedais. Juos taip pat galite laikyti "neprisijungę", kad galėtumėte naudoti be interneto.

Intuityvi „MobiDrive“ sąsaja kurią lengva naudoti net ir mažiau patyrusiems vartotojams. Sklandi integracija su „MobiSystems OfficeSuite“ ir „PDF Extra“ padeda užtikrinti nuoseklią darbo patirtį.

"MobiDrive" leidžia automatiškai kurti originalios kokybės nuotraukų ir vaizdo įrašų atsargines kopijas iš telefono. Tai reiškia, kad jūsų atostogų prisiminimai bus saugūs visą laiką, kad ir kur būtumėte! "MobiSystems" sprendimas palaiko visus pagrindinius failų tipus ir automatiškai suskirsto turinį į kolekcijas pagal failo tipą (nuotraukos, vaizdo įrašai, muzika arba dokumentai). Taigi savo turinį surūšiuosite be jokių savo pastangų!

Dirbti iš kompiuterio taip pat patogu. Kompiuterio "MobiDrive" aplankas integruotas į Windows failų naršyklę, kad galėtumėte greitai ir nepriekaištingai perkelti failus. Šis aplankas leidžia automatiškai sinchronizuoti vietinius failus su debesimi. Taip pat galite naudoti patogų " MobiDrive" valdiklį naujausiems failams tvarkyti.

Yra dar vienas didelis privalumas! Naudodami versijų istoriją galite stebėti dokumentuose atliktus pakeitimus. Be to, specialiame šiukšliadėžės skyriuje ištrinti failai ir jų versijų istorijos saugomi iki 180 dienų. Visa tai reiškia, kad daugiau niekada nebegalėsite nerimauti, kad netyčia prarasite informaciją!

 

Atostogų sezonas jau įsibėgėja! Prieš atostogas pasiruoškite! Apsilankykite mūsų debesies saugyklų skyriuje ir raskite geriausią saugyklos pasiūlymą atitinkantį jūsų poreikius!

Apsilankykite „Licencedeals“ arba susisiekite su mumis jei turite papildomų klausimų!

Ankstesnis straipsnis Ar turėtumėte atnaujinti Office 2021?
Kitas straipsnis „Microsoft 365 Business Standard“ ir „Office 2019 Home & Business“ palyginimas