Преминаване към съдържанието
Облачно пространство: Как да защитите спомените си<br>

Облачно пространство: Как да защитите спомените си

Ваканцията е време за забавления, пътувания и нови преживявания. И, разбира се, това е най-доброто време за събиране на спомени. Но тогава възниква належащият въпрос за съхраняването на тези спомени.

За щастие, технологичната индустрия има лек за тези опасения. Нарича се облачно съхранение!

Облачното съхранение ви позволява да съхранявате данни в интернет. Безопасно и сигурно записва вашите важни файлове и документи в отдалечена база данни, така че не е нужно да ги съхранявате на твърдия диск на вашето устройство. Или да изпаднете в затруднение при настройването на собствена инфраструктура за съхранение на данни.

Една от най-изкушаващите оферти на пазара е решението за облачно съхранение на MobiSystems. Можете да получите  MobiDrive 1 TB или MobiDrive 2 TB в комплект с пълната версия на техния офис пакет.

Нека обясним защо тази опция е добра идея!

Предимства на Cloud Storage

Има много причини да изберете облачно съхранение пред съхраняване на данни на твърд диск. Предимствата включват:

  1. Не е необходимо да притежавате физическо устройство за съхранение. Няма повече външни твърди дискове! И не рискувате да загубите незаменимо съдържание, ако например повредите флаш паметта си.
  2. Споделянето на съдържание е лесно. Можете да споделяте файлове с много хора едновременно.
  3. Създаването на резервни копия на данни винаги е добра идея. Използвайте облака, за да запазите файловете си.
  4. Актуализирайте и синхронизирайте данните си от разстояние! Можете да съхранявате всички видове информация в облака. Още докато сте на почивка, качвате ценните си спомени (да, всичките си снимки и видеоклипове).
  5. Работата от разстояние и сътрудничеството в екип са безпроблемни. Съхранението в облака позволява на всички членове на екипа да имат достъп до файловете отвсякъде без особени усилия.
  6. Другото голямо предимство е спестяването на разходи. По-достъпно е да плащате абонаментна такса за пространство в облака, отколкото да поддържате собствено хранилище на твърдия диск.
  7. Сигурност и защита от най-високо ниво. Доставчиците на услуги за съхранение на данни се отнасят сериозно към мерките за защита на данните и поддържат технологиите си за сигурност в крак с времето.
  8. Можете да запазите хранилището за цял живот. Просто останете абонирани!

Защитете вашите файлове с MobiDrive

С решения като MobiDrive потребителите могат да получат тези и дори някои допълнителни предимства, за да подобрят продуктивността си.

MobiDrive е сигурно междуплатформено хранилище, достъпно за уеб, Windows, Android и iOS. То гарантира, че вашето съдържание е незабавно достъпно на всички устройства, тъй като синхронизирате файловете между платформите. Освен това няма ограничение за размера на файловете. Можете да изтеглите всеки файл и папка в рамките на няколко секунди.

Закупуването на 1 или 2 TB MobiDrive за съхранение се предлага с пълната версия на универсалния пакет за продуктивност OfficeSuite за Android, iOS и Windows, включително Documents, Sheets, Slides, PDF & Mail. Много е привлекателно да купите едно нещо и да получите допълнителен продукт като бонус!

MobiDrive се гордее, че предлага конвертиране във впечатляващ брой формати 1200+. Това означава, че можете да превърнете PDF в документ или видео в аудио файл. Споделянето на файлове и папки е възможно като връзки за изтегляне или прикачени файлове. Можете също така да ги съхранявате "офлайн" за използване без интернет.

Интуитивният интерфейс на MobiDrive е лесен за използване дори от  потребители с по-малък опит. Безпроблемната интеграция с OfficeSuite и PDF Extra на MobiSystems помага да се осигури последователно работно изживяване.

MobiDrive ви позволява автоматично да архивирате изображения и видеоклипове от телефона в оригиналното им качество. Това означава, че спомените ви от ваканцията са в безопасност през цялото време, където и да отидете! Решението на MobiSystems поддържа всички основни типове файлове и автоматично организира съдържанието в колекции въз основа на типа на файла (снимки, видеоклипове, музика или документи). Така получавате съдържанието си подредено без никакви усилия от ваша страна!

Работата от компютъра също е удобна за потребителя. Папката на PC MobiDrive се интегрира с Windows File Explorer за бързо и безпроблемно прехвърляне на файлове. Тази папка ви позволява автоматично да синхронизирате локални файлове с облака. Можете също така да използвате удобната джаджа MobiDrive, за да управлявате последните си файлове.

Има още едно голямо предимство! Можете да проследявате промените, направени в документите ви, с помощта на историята на версиите. Освен това в специалния раздел Bin се съхраняват изтрити файлове и тяхната история на версиите за период до 180 дни. Всичко това означава, че можете да спрете да се притеснявате, че случайно ще загубите информация отново!

 

Ваканционния сезон е вече в разгара си! Не отивай на почивка неподготвен! Посетете нашата  Колекция Cloud Storage  и намерете най-добрите оферти за облачно съхранение за вашите нужди!

Разгледайте  Licencedeals или свържете се с нас  ако имате нужда от допълнителна информация!

Предишна статия Трябва ли да надстроите до Office 2021?
Следваща статия Сравнение между Microsoft 365 Business Standard и Office 2019 Home & Business