Pāriet uz saturu
Kaspersky tiek atjaunināts: Pārbaudiet, kas jauns

Kaspersky tiek atjaunināts: Pārbaudiet, kas jauns

Pirms došanās uz pludmali šovasar, iespējams, vēlaties, lai jūsu digitālā drošība un aizsardzība būtu atjaunināta. Par laimi, Kaspersky, vadošais kiberdrošības risinājumu nodrošinātājs, šajā ziņā ir sagatavojis aizraujošas ziņas.

Uzņēmums ir paziņojis par nosaukuma maiņu un uzlabojumiem plaši pazīstamajos Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security un Kaspersky Total Security. Gaidāmā pāreja uz mainītā zīmola programmatūru notiks 2023. gada 11. jūlijā. Tāpēc gatavojieties uzlabotai drošībai un lietotājam draudzīgākai intuitīvai saskarnei!

Kas jums jāzina par jaunajiem Kaspersky produktiem

Kaspersky pārveido savu patērētāju produktu klāsts ar jauniem nosaukumiem un zīmoliem. Mājas lietotājiem būs pieejams Kaspersky Standard, Kaspersky Plus un Kaspersky Premium - attiecīgi Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security un Kaspersky Total Security atjauninātās versijas. Ar šīm izmaiņām Kaspersky cer nodrošināt skaidrāku atšķirību starp dažādiem produktiem, vienlaikus joprojām piedāvājot augstākās klases drošības risinājumus.

Atcerieties:

  • Kaspersky Anti-Virus mainās uz Kaspersky Standard.
  • Kaspersky Internet Security kļūst par Kaspersky Plus.
  • Kaspersky Total Security kļūst par Kaspersky Premium.

Pāreja ir plānota pēc iespējas vienmērīgāka. No 2023. gada 11. jūlija aktīvie licenču turētāji saņems paziņojumu, lai piekristu automātiskai pārejai uz attiecīgo jauno produktu. Kaspersky apliecina, ka klienti turpinās saņemt jaunākos drošības pakalpojumus bez pārtraukumiem visā abonēšanas laikā.

Migrācijas iespējas un apsvērumi par jaunajiem Kaspersky produktiem

Automātiskā migrācija ir noklusējuma opcija. Pēc tam, kad klienti pieņems paziņojumā nosūtīto atjauninājumu un atiestatīs savas ierīces, viņi aktivizēs jauno produktu.

Tomēr Kaspersky saprot, ka dažiem lietotājiem var būt īpašas prasības vai bažas. Tāpēc viņi piedāvā iespēju nepāriet uz citiem produktiem un turpināt izmantot pašreizējos (vecos) produktus, kamēr Kaspersky tos atbalsta.

Svarīgi zināt, ka pēc 2023. gada 11. jūlija pārdošanā būs pieejami tikai jauni produkti. Pēc tam veco produktu varēs lietot līdz derīguma termiņa beigām. Pēc derīguma termiņa beigām varēs iegādāties tikai jauno produktu plānus.

Kaspersky uzlabotā lietotāja pieredze

Viens no pārliecinošākajiem Kaspersky produktu izmaiņu aspektiem ir uzlabotā lietotāja pieredze un elegantais jaunais interfeiss.

Uzņēmums ir veicis lietotājam draudzīgāku redizainu, lai klienti varētu bez grūtībām pārvietoties un piekļūt svarīgākajām funkcijām, nodrošinot nevainojamu un patīkamu kiberdrošības pieredzi.

Tīra un glīta saskarne uzlabo produktivitāti un atvieglo lietošanu, tāpēc jūs katrā solī varēsiet kontrolēt savu digitālo drošību.

Jaunas Kaspersky funkcijas

Lai gan funkcionalitāte lielākoties paliks nemainīga, ir virkne jaunu papildu funkciju. To vidū ir uzlabota draudu atklāšana, privātuma aizsardzība, droša internetbanka un citas.

Funkciju kopums ir atkarīgs no abonēšanas plāna. Kaspersky Standard nodrošina drošību un veiktspēju un visvienkāršākās privātuma funkcijas. Kaspersky Plus pievieno pārējās Privātuma funkcijas un neierobežotu VPN abonementu, savukārt Kaspersky Premium ietver visas funkcijas, turklāt tas ir vienīgais plāns, kas ietver Identitātes kategorijas funkcijas.

Kaspersky plāni Infografika

(Avots: https://www.kaspersky.com)

Drošības kategorijā galvenie uzlabojumi ir iekšēji un lietotājiem nav redzami, taču tie uzlabo aizsardzību, jo īpaši pret jauniem draudiem un izspiedējvīrusu programmatūru.

Jaunās funkcijas kategorijā Performance palīdz paātrināt ierīces darbību, atrast dublējošos failus un atbrīvot vietu diskā, sakārtot programmas un optimizēt Windows palaišanu. Ir arī rīki, kas paredzēti dublēšanai un brīdināšanai par to, vai jūsu cietais vai SDD disks drīz sabojās. Režīmi "Spēle" un "Netraucēt" ļauj spēlēt vai strādāt, netraucējot.

Privātuma kategorijā ir šādas jaunas funkcijas: Datu noplūdes pārbaude (pārbauda, vai jūsu personiskā informācija nav iekļauta jaunākajās datu noplūdēs), Ierīces manā tīklā (brīdina, ja sveša ierīce pieslēdzas jūsu tīklam), Privātā pārlūkošana un Sociālā konfidencialitāte. Ievērojami uzlabota ir arī Kaspersky Plus un Kaspersky Premium plānu daļa - VPN lietotne. Šajos plānos ir pieejama arī Kaspersky Password Manager premium versija.

Izmantojot Kaspersky Premium, lietotāji var izmantot Identitātes aizsardzības maku konfidenciālu dokumentu glabāšanai, lietotni Safe Kids (kā bonusu tiek piedāvāta bezmaksas viena gada abonēšana) un augstākās kvalitātes pakalpojumus - 24/7 klientu atbalstu.

Kā izlemt, kurš plāns jums ir nepieciešams:

 

Kaspersky plāno lietošanas gadījumu infografika

(Avots: https://www.kaspersky.com)

Kas tālāk?

Kaspersky licencēšanas programmatūras izmaiņas sola uzlabotu lietošanas pieredzi, uzlabotu drošību un svaigu izskatu. Jums pašiem ir jāizlemj, vai migrēt tagad vai vēlāk. Jūs vienmēr varat sazinieties ar mums ekspertu konsultācijas vai apmeklējiet LicenceDeals.com lai pārlūkotu mūsu piedāvāto Kaspersky produktu klāstu.

Iepriekšējais raksts PDF Extra pārskats
Nākamais raksts Windows Servera versiju salīdzinājums