Pāriet uz saturu
PDF Extra pārskats

PDF Extra pārskats

Kopš PDF formāta izgudrošanas tā potenciāls ir ievērojami palielinājies. Lietotājiem savā darbā bija jādara arvien vairāk lietu ar PDF failiem. Tā PDF redaktora programmatūras produkti radās. 

PDF Extra ir viens no MobiSystems vadošajiem produktiem. Uzņēmums jau vairāk nekā 20 gadus izstrādā produktivitātes lietojumprogrammas Windows, Android un iOS. Šī "viss vienā" profesionālā PDF redaktora risinājuma saprātīgā cena padara to par lielisku alternatīvu citiem tirgū pieejamiem PDF redaktoriem.

Pie LicenceDeals, jūs varat atrast PDF Extra 2021 beztermiņa licenci priekš 1 PC un divas abonēšanas licences:  PDF Extra Personal 1 gads/1 dators un PDF Extra Team 1 gada/6 datori. Beztermiņa licence ietver 5 GB bezmaksas MobiDrive krātuvi, bet abonements licencē 50 GB krātuvi katram lietotājam.

PDF Extra plusi un mīnusi:

✔️ pieņemama cena
✔️ plašs komplekts rediģēšanai un organizēšanai 
✔️ lasītājam draudzīgas funkcijas
✔️ viegli lietojams
❌ trūkst dažu drošības līdzekļu
❌ mazāka izveides un konvertēšanas opcija
❌ nav optiskās rakstzīmju atpazīšanas tehnoloģijas
❌ nav pieejams operētājsistēmai macOS

PDF Extra priekšrocības

MobiSystems redaktors ļauj salīdzinoši ātri un vienkārši pārvaldīt dokumentus. Produktam ir visaptverošs rīku komplekts PDF failu rediģēšanai un organizēšanai.

Izmantojot rediģēšanas funkcijas, varat veikt izmaiņas tekstā, attēlos un izkārtojumos. Jūs varat mainīt savu PDF dokumentu struktūru un dizainu. Tas ietver pilna teksta rediģēšanu, vietējo attēlu izmēru maiņu un pagriešanu, attēlu ievietošanu no tīmekļa un papildu elementu pielāgošanu. Lietotāji var arī reorganizēt faila struktūru (piemēram, pievienot, dzēst, mainīt lapu secību vai izņemt lapas) un apvienot failus. Labākai failu navigācijai palīdz etiķešu un grāmatzīmju funkcija. 

Attiecībā uz konvertēšanu PDF Extra ļauj pārveidot PDF failus Word, Excel un ePub. 

Ir vairāki veidi, kā parakstīt PDF dokumentus, nedrukājot papīra lapas. Varat parakstīties, rakstot ar rakstāmmašīnu, ar roku, izmantojot zīmēšanas rīku, vai ievietojot attēlu. PDF Extra nodrošina arī iespēju izmantot aizpildāmas veidlapas. Līdztekus tam lietotāji var marķēt dokumenta statusu, ievietojot zīmogus. Viņi var pievienot veselus failus, lai tie būtu nozīmīgi, un zīmēt figūras tieši uz PDF lapas.

PDF Extra ļauj strādāt ar vienu un to pašu dokumentu kopā ar citiem komandas locekļiem. Funkcija Anotēt paaugstina komandas sadarbības līmeni. Tā ļauj ievietot komentārus, izcelt un iekrāsot tekstu un pievienot citu failu momentuzņēmumus.

Nav nepieciešams teikt, ka labam PDF redaktoram ir jāaizsargā faili un sensitīva informācija. Drošības iespējas ietver paroles, šifrēšanu ar digitālajiem sertifikātiem un papildu autentifikāciju, izmantojot laika zīmogus.

PDF Extra rūpējas arī par lasīšanas pieredzi. Lasītāji var sajust papīra grāmatu komfortu, izvēloties dažādus lapu režīmus, grāmatzīmes un drukāšanas iespējas. 

PDF Extra ir pieejams tikai datoram. Android un iOS ir mobilās lietotnes. 

Ir arī pieejama bezmaksas versija. Tas ietver Annotate, Fill&Sign un Read līdzekļus kopā ar 5 GB bezmaksas krātuvi pakalpojumā MobiDrive.

MobiSystems ir klientu atbalsta un palīdzības centrs. Tomēr palīdzības centrs piedāvā mazāk mācību resursu nekā, piemēram, adobe kolēģis. 

Apkopojot

PDF Extra trūkst daudzu populārā Adobe Pro redaktora funkciju. Tomēr tas piedāvā pienācīgu rīku komplektu, kas der lielākajai daļai komandu. Un tas - par labāku cenu. Tādējādi PDF Extra var būt rentabla alternatīva privātpersonām un maziem uzņēmumiem. 

Vēl viena priekšrocība ir tā, ka PDF Extra ir daļa no Business Extra paketes MobiSystems OfficeSuite. Pakotne to apvieno ar dokumentiem, lapām, slaidiem un mail&calendar, nodrošinot funkcijām bagātāku alternatīvu pakalpojumam Microsoft 365 par konkurētspējīgu cenu.


Nepieciešams labs PDF redaktors jūsu darbam? Vai tikai ekspertu konsultācijas par programmatūras licencēm? LicenceDeals.com ir šeit, priekš jums! Sazinieties ar mums! 

Iepriekšējais raksts Adobe Acrobat Pro pārskats
Nākamais raksts Kaspersky tiek atjaunināts: Pārbaudiet, kas jauns