Pāriet uz saturu
Microsoft 365 Family un MobiSystems OfficeSuite Family salīdzinājums

Microsoft 365 Family un MobiSystems OfficeSuite Family salīdzinājums

Office produktivitātes programmas nav paredzētas tikai darbam. It īpaši šajās dienās, kad jums ir tik daudz blakus projektu, kas jāpabeidz. Office pakas noder katrā mūsdienu mājas darbos, neatkarīgi no tā, vai jums ir jāraksta dažas atsauksmes, jāpārvalda ģimenes budžeta lapa vai jāpalīdz bērnam ar skolas prezentāciju.

Bet kā izvēlēties piemērotu office komplektu jūsu mājai? Jāņem vērā, cik daudz cilvēku izmantos programmatūru, kādas lietojumprogrammas ir nepieciešamas un vai jums ir PC vai Mac datori.

Ja plānojat kopīgot office pakotni kopā ar ģimeni mēs iesakām paņemt licenci vairākiem lietotājiem un ierīcēm. Pirmkārt, šādā veidā jūs varat viegli piekļūt saviem failiem, atrodoties ceļā. Otrkārt, tas ir pieejamāks un budžetam draudzīgāks risinājums. Ar abonēšanu priekš vairākām personām, jūs saņemsiet pilnīgu piekļuvi lietotnēm par zemām īpašumtiesību izmaksām.

Ģimenes gada abonēšanas plāni ir labākais darījums šajā gadījumā. Šeit mēs prezentēsim divus šāda veida produktus: MobiSystems OfficeSuite Family plāns 6 personām un Microsoft 365 Family 6 lietotāju abonements.

Microsoft 365 Family pārskats

Microsoft mākonī balstīts produktivitātes komplekts var būt ļoti vērtīgs piedāvājums. 365 Family abonements ir paredzēts līdz 6 cilvēkiem (tie varētu būt ģimenes locekļi, istabas biedri vai draugi). Tā cena, salīdzinot ar viņu personīgo plānu, padara to par finansiāli gudru ieguldījumu pat tikai diviem cilvēkiem.

Ģimenes plāns ir paredzēts nekomerciālai lietošanai un, iespējams, ir vispilnīgākais variants mājsaimniecībām. Tas ietver augstākās klases Office lietotnes un uzlabotus drošības slāņus. Katram lietotājam ir savs konts, personīgā OneDrive un Outlook krātuve, un katrs lietotājs var instalēt lietotnes līdz pat 5 ierīcēs.

Microsoft 365 Family un MobiSystems OfficeSuite Family salīdzinājums

Microsoft 365 Family gada abonementa galvenie punkti:

  • Tas ietver galvenās premium Microsoft versijas aplikācijas – Outlook, Word, Excel un PowerPoint – plus OneNote, OneDrive, Skype darbam un MS Teams personal. Galddatoriem tas joprojām ir visbagātākais un pilnīgākais office suite tirgū. Varat veikt uzdevumus, atrodoties ceļā, izmantojot mobilo lietotni.
  • Plāns ļauj lietot lietotnes vairākās ierīcēs līdz 6 personām(5 pierakstītas ierīces vienam lietotājam vienlaikus). Tādējādi jūs varat izmantot visas savas mājas un personīgās ierīces (pat tad, ja ir brīva vieta jaunai ierīcei, lai pierakstītos).
  • Microsoft 365 Family darbojas Windows versijās, kas ir tik vecas kā Windows 8 .1, un trīs jaunākajās macOS, iOS un Android versijās.
  • Katrs lietotājs saņem 1 TB bezmaksas mākoņdatu glabāšanas vietas OneDrive (tātad 6 TB visam plānam). Tas ir vairāk nekā pietiekami - jūs varat glabāt visus savus failus mākonī, un jums joprojām ir vietas. Paturiet prātā, ka katrs krātuves konts ir personisks, tāpēc jūs nevarat redzēt citu ģimenes locekļu failus (ja vien tie nav koplietoti). 
  • Divpakāpju verifikācija OneDrive personīgajā krātuvē, draudu atklāšana, atgūšana un ziņojumu šifrēšana ir daļa no MS 365 kiberdrošības aizsardzības.
  • Iegūstot Outlook Premium versiju, jums būs 50 GB vietas pasta krātuvē. Personiskai sarakstei tas ir vairāk, nekā jums būs nepieciešams.
  • Abonementam ir pievienotas dažas noderīgas lietotnes un papildinājumi lietošanai mājās. Izmantojot lietotni " Ģimenes drošība", vecāki var pārvaldīt ekrāna un spēļu laiku, sekot līdzi bērniem, uzraudzīt nepieredzējušu autovadītāju uzvedību u. c. Gramatikas un pareizrakstības palīgs vietnē Word un Outlook ar nosaukumu Editor nodrošina plaģiāta filtru un stila ieteikumus. Programmas Excel papildinājums Money seko līdzi ģimenes finansēm un bankas datiem un organizē tos. Citi parocīgi rīki ir PowerPoint's Designer un Word's Resume Assistant, kas darbojas, izmantojot LinkedIn ieskatu.
  • Bezmaksas veidnes, krājuma fotoattēli, ikonas un fonti
  • 60 bezmaksas minūtes Skype zvanu uz mobilajiem un fiksētajiem tālruņiem mēnesī. Pakalpojums ir pieejams aptuveni 60 valstīs (tikai dažās no tām ir pieejami mobilie zvani), tāpēc labāk pārbaudiet, vai dzīvojat kādā no tām.
  • Kļūdu labojumi, atjauninājumi un jaunas funkcijas ir pieejamas, tiklīdz tās tiek izdotas. Tas nozīmē, ka abonentiem vienmēr būs pieejama jaunākā versija.  
  • 24/7 tālruņa un tērzēšanas atbalsts
  • Gada abonements ļauj jums ietaupīt ikmēneša maksājumus.
  • Lai izmantotu lielāko daļu plāna funkciju un priekšrocību, ir nepieciešams interneta savienojums.
  • Ir 30 dienu bezmaksas izmēģinājuma iespēja, ja jums šķiet, ka vēlaties izmēģināt pirms maksājuma veikšanas.

OfficeSuite Family pārskats

MobiSystems produktivitātes komplekts ir ērta alternatīva Microsoft Office tiem, kam ir ierobežots budžets. Arī OfficeSuite Family abonements ir paredzēts 6 personām un nekomerciālai lietošanai. Tā izdevīgā cena un visas nepieciešamās funkcijas padara to par vienu no labākajām iespējām tirgū.

MobiSystems OfficeSuite produkts piedāvā pazīstamu saskarni ar spēcīgām funkcijām, kas ļauj strādāt bez stāvas mācīšanās līknes un plašas apmācības. Katrs lietotājs saņem kontu, MobiDrive krātuvi, līdz pat 10 pasta un kalendāra kontiem un var instalēt programmas 1 datorā un 2 mobilajos tālruņos.

Microsoft 365 Family un MobiSystems OfficeSuite Family salīdzinājums

OfficeSuite Family gada plāna informācija:

  • Tā ietver pilnu MobiSystems pamatprogrammu - Documents, Sheets, Slides, PDF - versiju, kā arī Mail & Calendar (pēdējā no tām paredzēta tikai datoram). Lietotāji saņem kaut ko, kā trūkst plašajā MS 365 lietotņu sarakstā: PDF lietotni. iOS un Android OfficeSuite mobilās lietotnes ir ļoti funkcionālas un viegli lietojamas.
  • Abonements ir paredzēts līdz 6 lietotājiem. Katrs dalībnieks var lietot lietotnes 1 datorā un 2 mobilajās ierīcēs vienlaicīgi. Lielākajai daļai mājsaimniecību ar šo ierīču skaitu vienam lietotājam vajadzētu pietikt.
  • OfficeSuite Family ir saderīgs ar operētājsistēmām, sākot no Windows 7, Android 4.4 un iOS 13.0 vai jaunāku versiju.
  • Katrs lietotājs saņem 50 GB bezmaksas vietas MobiDrive krātuvē(kopā 300 GB mākoņkrātuves). MobiSystems diskā ir pieejamas tādas noderīgas funkcijas kā failu konvertēšana un īpaša atkritumu urnas sadaļa, kurā izdzēstie priekšmeti tiek glabāti līdz pat 180 dienām.
  • Spēcīga un atjaunināta dokumentu paroles un mākoņglabāšanas drošības aizsardzība
  • Pilnībā saderīgs ar Microsoft Office un LibreOffice. OfficeSuite atbalsta visus populārākos failu formātus: DOC, DOCX, ODT, ODS, ODP, RTF, CSV, ZIP, DOT, DOTX, OTT utt.
  • Programmā Pasts un kalendārs katram lietotājam varat pievienot līdz 10 kontiem. Lai labāk pārvaldītu laiku, apvienojiet visus savus grafikus, kas attiecas uz visiem e-pasta kontiem, vienā kalendārā. Ņemiet vērā, ka pasta pakalpojums nav iekļauts plānā Ģimene.
  • PDF lietojumprogramma apmierina lielāko daļu personīgo lietotāju vajadzību. Tas nozīmē, ka varat aizpildīt veidlapas, parakstīt dokumentus, ievietot komentārus un eksportēt PDF failus uz Word, Excel un ePub formātu. Jūsu rīcībā ir arī plašs lasīšanas režīmu klāsts.
  • Abonenti saņem kļūdu labojumus, atjauninājumus un jaunas funkcijas, tāpēc jūsu lietotnes būs atjauninātas bez jūsu rūpēm.
  • MobiSystems piedāvā izpalīdzīgu, draudzīgu un efektīvu klientu un tehnisko atbalstu. Saskaņā ar lietotāju atsauksmēm atbalsta dienests ir viens no labākajiem savā jomā.
  • Ikmēneša abonēšanas iespēja nav pieejama, taču gada plāns ilgtermiņā ir lētāks. OfficeSuite pieejamās izmaksas to padara par pārliecinošu alternatīvu.
  • Abonēšanas plānam ir nepieciešams interneta savienojums.
  • Ir 7 dienu bezmaksas izmēģinājuma iespēja.

Secinājums

Microsoft 365 Family:

Plusi  Mīnusi
✔️Plašāks lietotņu un funkciju klāsts 
✔️5 ierīces vienam lietotājam
✔️Labāka savienojamība un sadarbība
✔️Saderīgs ar Mac datoru
✔️Vairāk brīvas vietas mākoņkrātuvē
✔️Ilgāka bezmaksas izmēģinājumversija

❌Dārgāks

❌Daudzas funkcijas, kas lielākajai daļai lietotāju nav vajadzīgas un netiek izmantotas

❌Netiek atbalstīts vecākās operētājsistēmās nekā Windows 8.1 


OfficeSuite Family:

Plusi  Mīnusi

✔️Saprātīga cena
✔️Jums visa nepieciešamā funkcionalitāte - jūs maksājat par to, kas jums nepieciešams
✔️Iekļauta PDF aplikācija 
✔️Lietotājam draudzīgs un viegli orientējams
✔️Noderīgs atbalsts

❌Mazāk uz sadarbību

❌Mazāk lietotņu un funkciju

❌Nav saderīgs ar Mac datoru

 

Nozīmīgākā abonementu priekšrocība ir tā, ka jums vairs nebūs jāuztraucas par atjauninājumiem. Lietotājiem vienmēr būs pieejama jaunākā programmatūra bez papildu maksas.

Taču tas, kādu abonementu izvēlēties savam mājoklim, ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Ja jums ir Mac datori vai ir nepieciešams aptvert vairāk ierīču vienam lietotājam, jūsu izvēle ir Microsoft 365. Un, ja jūsu ierīces operētājsistēma ir vecāka par Windows 8 .1, jūsu vienīgā iespēja ir OfficeSuite.

Mēs iesakām rūpīgi apsvērt, kāda veida programmas bieži izmantojat. Arī jūsu budžets ir faktors, kas jāņem vērā, izvēloties, kuru produktu iegādāties.

Ja izmantojat tikai svarīgākās office lietojumprogrammas un e-pastu, iespējams, labāk izvēlēties OfficeSuite. Nav jēgas maksāt par funkcijām, kuras tik un tā neizmantosiet (lielākā daļa cilvēku izmanto aptuveni 20 % MS 365 funkcionalitātes). Tas pats attiecas uz gadījumiem, ja jums ir svarīga PDF lietojumprogramma vai 10 pasta kontu pieejamība: tā ir daļa no OfficeSuite Family plāna.

Savukārt, ja jums ir nepieciešami visdažādākie modernie rīki un lietotņu uzlabojumi, izvēlieties Microsoft 365. Tās funkciju un pakalpojumu klāsts ir iespaidīgs. Un, ja vēlaties vairāk mākoņkrātuves, bezmaksas Skype minūtes un labāku sadarbību, tos atradīsiet Microsoft 365 Family.

Neatkarīgi no izvēlētā abonēšanas plāna, LicenceDeals vai jūs esat aptvēruši! Pat ja šie plāni jums nav piemēroti, pārbaudiet mūsu Office Lietotnes kategorija. Jūs neapšaubāmi atradīsit produktu, kas pacels jūsu produktivitāti nākamajā līmenī!

Iepriekšējais raksts Kā Microsoft Open Licence programma var palīdzēt jūsu uzņēmumam?
Nākamais raksts Vai jums vajadzētu atjaunināt uz Office 2021?