Pāriet uz saturu
Microsoft 365 Business Standard un Office 2019 Home & Business Salīdzinājums

Microsoft 365 Business Standard un Office 2019 Home & Business Salīdzinājums

Microsoft Office ir bijis tik ilgi, ka tas ir kļuvis par mājsaimniecības vārdu. Būs grūti atrast kādu, kurš nekad nav izmantojis Office lietotne vismaz vienu reizi viņu dzīvē.

Neskatoties uz to, cik daudz office produktivitātes programmatūras alternatīvas, daudzi uzņēmumi joprojām dod priekšroku Microsoft Office lai darbs tiktu paveikts raiti. Bet tad nāk grūtākā daļa: Kura Microsoft Office versija un produkts, ko izvēlēties?

Šajā rakstā mēs salīdzināsim divas populārākās iespējas uzņēmējdarbībai. Office 2019 ir autonoms komplekts, kura priekšgājēju versijas aizsākās 90. gados. Otrs - Microsoft 365 - ir abonēšanas pakalpojums, kas debitēja 2011. gadā ar nosaukumu Office 365 (kā dienu skaits gadā).

Pie LicenceDeals, jūs varat atrast Office 2019 Home & Business Transferable digitālās licences personālajam datoram vai Mac datoram. Ir arī pieejams lētāks  Office 2019 Home & Business vienas ierīces, vienas aktivācijas licence. Microsoft 365 Business Standard gada abonēšanas plāns ir pieejams arī mūsu mājas lapā.

Kuri no tiem ir labāki jūsu uzņēmumam? Papildus acīmredzamajam faktam, ka jūs iegādājaties Office 2019. gads tikai vienu reizi un abonējiet Microsoft 365 katru mēnesi/gadā, ir vairāk atšķirību. Apskatīsim tos!

Microsoft 365 Business Standard

  • Ietver gandrīz visu Microsoft lietotņu jaunākās versijas: Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, Microsoft Teams, Exchange, Publisher (tikai PC) un Access (tikai PC).
  • Ļauj izmantot vienu licenci 5 PC/Mac, 5 planšetdatoros un 5 mobilajās ierīcēs.
  • Savietojams ar Windows OS, sākot no Windows 8 .1, un trim jaunākajām macOS versijām.
  • Izmanto uzlabotas mākoņa integrācijas priekšrocības, lai lietotāji varētu viegli rediģēt un sinhronizēt visus failus tiešsaistē.
  • Ietver 1 TB bezmaksas krātuves vienam lietotājam pakalpojumā OneDrive.
  • Automātiski saņem kļūdu labojumus, uzlabojumus, atjauninājumus un jaunas funkcijas, tiklīdz tās ir pieejamas.
  • Ietver 24/7 atbalstu bez atbalsta beigu datuma (kamēr izmantojat atbalstīto operētājsistēmas versiju un maksājat abonementu).
  • Nepieciešami ikgadēji maksājumi
  • Pieejams, kamēr ir ieslēgts abonements
  • Nepieciešams interneta savienojums

Office 2019 Home and Business

  • Ietver tikai tādas svarīgākās programmas kā Word, Excel, PowerPoint, OneNote un . Outlook
  • Viena licence ļauj instalēt vienā datorā. Ja licences veids ir nododams, to var atkārtoti instalēt citā ierīcē, kad tas ir nepieciešams.
  • Pieejams Windows 10 un 11 un trim jaunākajām macOS versijām.
  • Papildus 5 GB bezmaksas OneDrive krātuvei lietotājiem nav papildu vietas un piekļuves programmu tiešsaistes versijām. Taču viņi joprojām var rediģēt failus, atrodoties kustībā, izmantojot iOS un Android mobilās lietotnes (ja viņi papildus nemaksā par OneDrive krātuvi, viņiem ir jāpārsūta faili starp ierīcēm).
  • Saņem ierobežotu skaitu atjauninājumu, bez jaunām funkcijām un jauninājumiem.
  • Paplašinātais atbalsts beigsies 2025. gadā. Pēc tam labojumi vairs nebūs pieejami.
  • Nepieciešams vienreizējs maksājums, tāpēc sākotnējās izmaksas ir augstas. Ja klienti vēlas saņemt nākamo versiju, viņiem ir jāveic atsevišķs pirkums.
  • Īpašums un lietošana uz visiem laikiem vai vismaz ļoti ilgu laiku
  • Lietošanai nav nepieciešams interneta pieslēgums (internets nepieciešams tikai aktivizēšanai).

Kā izlemt, kura Microsoft Office Versija ir piemērota jūsu biznesam?

1. Kādu operētājsistēmu izmanto jūsu uzņēmums?

Ja tas ir vecāks par Windows 10, tomēr jums ir nepieciešama visjaunākā versija Office, jūsu vienīgā iespēja ir Microsoft 365.

2. Vai jums ir uzticama IT komanda?

Office 2019. gadam ir ierobežots (galvenokārt uzstādīšanas) atbalsts. Tā varētu būt problēma, ja rodas kādas problēmas, kas saistītas ar produktivitātes lietotnēm.

3. Kādas lietotnes jums ir nepieciešamas?

Ja izmantojat tikai būtisko Word, PowerPoint un Excel, labāk būtu izvēlēties Office 2019. Nav jēgas maksāt gada maksu par lietotnēm un izdomātām funkcijām, kuras jūs tik un tā neizmantosit. Gluži pretēji, ja jums ir nepieciešama katra lietotne un privilēģija, ko piedāvā pakalpojums, dodieties uz Microsoft 365. Funkciju, lietojumprogrammu un pakalpojumu klāsts ir iespaidīgs, salīdzinot ar lokālo versiju.

4. Kā un cik daudz jūs vēlaties maksāt? 

Office 2019. gads ir vienreizējs pirkums, kas ilgtermiņā padara to lētāku. Tomēr jums ir jāmaksā vairāk uzreiz. Tas ir labs risinājums tiem, kas uzturas lokāli un meklē paredzamas izmaksas.

Abonēšanas izmaksas laika gaitā palielinās, taču Microsoft aktīvi mudina korporatīvos klientus pievērsties saviem 365 produktiem. Abonēšana ir vienīgā iespēja, kas nodrošina atjaunināšanas nepārtrauktību par zemām īpašumtiesību izmaksām. Ņemot vērā programmatūras produktu straujo izstrādi, uz abonēšanu balstītais Microsoft 365 ilgtermiņā ir naudas vērts. Īpaši tiem, kas katru brīdi meklē visjaunākos produktivitātes rīkus.

5. Vai jūsu organizācija veicina elastību, attālinātu darbu un sadarbību, izmantojot tērzēšanu un video?

Ja atbilde ir "jā", tad jūsu izvēle ir Microsoft 365. Bagātīgais rīku daudzums un bezmaksas mākoņkrātuve palīdz uzlabot uzņēmuma produktivitāti. Ja neizmantojat Microsoft sakaru pakalpojumus un mākoņkrātuvi un dodat priekšroku "tradicionālajai" Office lietotnes, dodieties uz Office 2019. Paturiet prātā, ka tas nav tik cieši integrēts ar pārējiem Microsoft sadarbības rīkiem.

6. Vai jūs vairāk uztrauc atjauninājumi vai drošība?

Ja vairs nevēlaties domāt par atjauninājumiem un jums vienmēr ir jaunākā versija, izvēlieties Microsoft 365. Ja vēlaties stabilitāti, nevis uzlabojumus, Office 2019. gads ir pareizā izvēle. Tas ir lieliski piemērots uzņēmumiem, kuriem ir drošības vai normatīvās prasības, lai izmantotu lietotnes lokāli. Un tādā veidā nav nepieciešams apmācīt darbiniekus par jaunu funkcionalitāti un funkcijām.

Ņemot vērā Microsoft darbvirsmas versijas Office lietotnes, nevajadzētu būt būtiskām veiktspējas atšķirībām. Tomēr, laikam ejot, tas mainīsies. Microsoft 365 pastāvīgi atjaunina, kamēr Office 2019. gads paliek nemainīgs.

Kopsavilkums

Microsoft 365

Plusi  Mīnusi
✔️ Lietošana vairākās ierīcēs
✔️ Piekļuve visām programmām un pakalpojumiem
✔️ Nepārtraukti atjauninājumi un jauninājumi
✔️ Klientu atbalsts
    ❌ Dārgs variants ilgtermiņā
    ❌ Regulāras izmaiņas var radīt stresu dažiem lietotājiem
    ❌ Nepieciešams interneta savienojums
    ❌ Var maksāt par nevajadzīgām funkcijām


      Office 2019

      Plusi  Mīnusi
      ✔️ Klasiska lietotāja pieredze
      ✔️ Maksājiet vienu reizi, izmantojiet mūžīgi
      ✔️ Nav nepieciešams interneta savienojums
      ✔️ Nav nepieciešama pastāvīga apmācība

        ❌ Samazināta funkciju darbības joma
        ❌ Nav jauninājumu un ierobežotu atjauninājumu
        ❌ Viena ierīce katrai licencei
        ❌ Tikai piecu gadu atbalsts
        ❌ Nav vienkāršu sadarbības iespēju

           

          Office 2019 ir paredzēts lietotājiem, kuriem patīk pazīstamas klasiskās funkcijas un pieredze. Tas ir pareizais risinājums, ja izmantojat pamata lietojumprogrammas lokāli un iegādājaties lielu licenču apjomu.

          Izvēlies Microsoft 365 ja vēlaties sadalīt izmaksas un jums nav noteikta darbinieku skaita. Tas dod jums regulāras atjaunināšanas priekšrocības kamēr esat abonents, neuztraucieties par failu saderību un daudziem mākoņa rīkiem, kas uzlabo darba stilu.

          Ja abi produkti joprojām nav jūsu tējas tase, mums ir vēl viens risinājums jums! Korporatīvās lielapjoma licencēšanas izmantošana vienmēr ir tikusi uztverta kā lielu korporāciju izvēle. Bet tā nav taisnība! Sertificēta iepriekš piederoša programmatūra ļauj ietaupīt naudu un iegūt uzņēmuma apjoma licenci savam uzņēmumam. Iepazīstieties ar mūsu piedāvājumiem Windows, Office un Serveris šajā lapā un sazinieties ar mums, lai mēs varētu palīdzēt jums izdarīt labāko izvēli jūsu uzņēmumam.

          Iepriekšējais raksts Mākoņkrātuve: kā saglabāt atmiņu droši
          Nākamais raksts Adobe Acrobat Pro un PDF Extra salīdzinājums