Pāriet uz saturu
Mākoņkrātuve: kā saglabāt atmiņu droši

Mākoņkrātuve: kā saglabāt atmiņu droši

Brīvdienas ir laiks jautrībai, ceļojumiem un jaunai pieredzei. Un, protams, tas ir labākais laiks atmiņu vākšanai. Bet tad rodas aktuāls jautājums par šo atmiņu glabāšanu.

Par laimi, tehnoloģiju nozarei ir risinājums šīm bažām. To sauc par mākoņu krātuvi!

Mākoņkrātuve ļauj saglabāt datus internetā. Tas droši saglabā jūsu svarīgos failus un dokumentus attālā datu bāzē, lai tie nebūtu jāglabā ierīces cietajā diskā. Vai arī, lai rastos problēmas ar savas datu glabāšanas infrastruktūras iestatīšanu.

Viens no tirgus vilinošākajiem piedāvājumiem ir MobiSystems mākoņkrātuves risinājums. Jūs varat saņemt MobiDrive 1 TB vai MobiDrive 2 TB komplektā ar to pilno Offices versijas pakotni.

Ieskicēsim, kāpēc iet uz šo iespēju ir gudra ideja!

Mākoņkrātuves priekšrocības

Ir daudz iemeslu, kāpēc varat izvēlēties mākoņkrātuvi, nevis datu glabāšanu cietajā diskā. Priekšrocības ir:

  1. Jums nav nepieciešama fiziska glabāšanas ierīce. Nekādu ārējo cieto disku! Un jūs neriskējat zaudēt neaizstājamu saturu, ja, piemēram, sabojājat zibatmiņas disku.
  2. Satura kopīgošana ir vienkārša. Varat kopīgot failus ar daudziem cilvēkiem vienlaicīgi.
  3. Datu dublēšana vienmēr ir laba ideja. Izmantojiet mākoni, lai saglabātu savus failus.
  4. Attālināti atjauniniet un sinhronizējiet datus! Visu veidu informāciju varat glabāt mākonī. Kamēr vēl esat atvaļinājumā, augšupielādējiet savas vērtīgās atmiņas (jā, visus attēlus un videoklipus).
  5. Attālinātais darbs un sadarbība komandā ir nodrošināta bez problēmām. Mākoņkrātuve ļauj visiem komandas locekļiem piekļūt failiem no jebkuras vietas bez lielas piepūles.
  6. Vēl viena liela priekšrocība ir izmaksu ietaupījums. Ir daudz izdevīgāk maksāt abonēšanas maksu par mākoņa telpu nekā uzturēt savu cietā diska krātuvi.
  7. Augstākā līmeņa drošība un aizsardzība. Uzglabāšanas pakalpojumu sniedzēji nopietni izturas pret datu aizsardzības pasākumiem un pastāvīgi atjaunina savas drošības tehnoloģijas.
  8. Uzglabāšanas krātuvi var saglabāt uz mūžu. Vienkārši palieciet abonēts!

Failu drošība, izmantojot MobiDrive

Izmantojot tādus risinājumus kā MobiDrive, lietotāji tos var iegūt un pat dažas papildu priekšrocības, lai uzlabotu savu produktivitāti.

MobiDrive ir droša starpplatformu krātuve, kas pieejama tīmeklī, Windows, Android un iOS. Tā nodrošina, ka jūsu saturs ir uzreiz pieejams visās ierīcēs, sinhronizējot failus starp platformām. Turklāt nav failu lieluma ierobežojumu. Jūs varat lejupielādēt jebkuru failu un mapi dažu sekunžu laikā.

Iegādājoties 1 vai 2 TB MobiDrive krātuvi, saņemiet pilnu "viss vienā" produktivitātes paketes OfficeSuite versiju operētājsistēmām Android, iOS un Windows, tostarp Documents, Sheets, Slides, PDF un Mail. Tas ir ļoti pievilcīgi - iegādāties vienu lietu un kā bonusu saņemt papildu produktu!

MobiDrive lepojas ar to, ka piedāvā konvertēšanu uz iespaidīgu skaitu 1200+ formātu. Tas nozīmē, ka varat pārvērst PDF dokumentu dokumentā vai video audio failā. Failu un mapju kopīgošana ir iespējama kā lejupielādes saites vai pielikumi. Varat arī saglabāt tos "bezsaistē" lietošanai bez interneta.

MobiDrive intuitīvais interfeiss ļauj to viegli lietot pat mazāk pieredzējušiem lietotājiem. Vienmērīga integrācija ar MobiSystems OfficeSuite un PDF Extra palīdz nodrošināt konsekventu darba pieredzi.

MobiDrive ļauj automātiski dublēt attēlus un videoklipus no tālruņa to sākotnējā kvalitātē. Tas nozīmē, ka jūsu brīvdienu atmiņas ir drošībā visu laiku, lai kur jūs dotos! MobiSystems risinājums atbalsta visus galvenos failu tipus un automātiski sakārto saturu kolekcijās, pamatojoties uz failu tipu (attēli, videoklipi, mūzika vai dokumenti). Tādējādi jūs saņemat savu saturu sakārtotu bez jebkādām pūlēm no jūsu puses!

Darbs no datora ir arī ērti lietojams. PC MobiDrive mape ir integrēta ar Windows failu pārlūku, lai ātri un nevainojami pārsūtītu failus. Šī mape ļauj automātiski sinhronizēt vietējos failus ar mākoni. Varat arī izmantot ērto MobiDrive logrīku, lai pārvaldītu jaunākos failus.

Ir vēl viena liela priekšrocība! Jūs varat izsekot dokumentos veiktajām izmaiņām, izmantojot versiju vēsturi. Turklāt īpašā sadaļā "Kaste" līdz pat 180 dienām tiek saglabāti dzēstie faili un to versiju vēsture. Tas viss nozīmē, ka varat vairs nekad vairs neuztraukties par nejaušu informācijas pazaudēšanu!

 

Svētku sezona jau rit pilnā sparā! Neejiet atvaļinājumā nesagatavoti! Apmeklējiet mūsu Mākoņkrātuves sadaļu un atrodiet labākos uzglabāšanas vietas piedāvājumus savām vajadzībām!

Apmeklēt Licencedeals vai sazinieties ar mums ja jums ir nepieciešama papildu palīdzība!

Iepriekšējais raksts Vai jums vajadzētu atjaunināt uz Office 2021?
Nākamais raksts Microsoft 365 Business Standard un Office 2019 Home & Business Salīdzinājums