Pāriet uz saturu
Adobe Acrobat Pro pārskats

Adobe Acrobat Pro pārskats

Adobe izgudroja portatīvā dokumenta formātu (PDF) 1990. gadu sākumā. Šodien uzņēmums ir vispāratzīts un uzticams zīmols šajā jomā.

Adobe PDF redaktors Acrobat bieži tiek uzskatīts par nozares standartu izveidei un rediģēšanai PDF failus. Patiesībā daži profesionāļi uzskata, ka Acrobat Pro DC ir labākais produkts tirgū. Neatkarīgi no jūsu viedokļa mēs visi varam piekrist, ka tas ir viens no labākajiem klientu izvēles variantiem.

Pie LicenceDeals, mēs piedāvājam Adobe Acrobat Pro 2020 beztermiņa licences gan DATORS un Mac un Adobe Acrobat DC Pro 1 gada abonēšanas licenci. Acrobat DC licencē ir iekļauts dokumentu mākoņa pakalpojuma abonements.

Adobe Acrobat Pro Plusi & Mīnusi:

✔️ visaptverošs funkciju kopums
✔️ precīza PDF izveide
✔️ uzticama optiskā rakstzīmju atpazīšanas tehnoloģija

✔️ spēcīgi drošības rīki
✔️ pieejams abiem Windows un macOS
trūkst dažu lasāmības līdzekļu
izaicinoši nepieredzējušiem lietotājiem
dārgs

Acrobat Pro priekšrocības

Acrobat Pro nodrošina, iespējams, visplašāko funkciju kopumu. Papildus parastajiem rediģēšanas rīkiem tas ietver arī lapu kārtas maiņu, lapu rotāciju un apgriešanu, lapu pievienošanu un noņemšanu, kā arī PDF failu sadalīšanu un apvienošanu.

Adobe Acrobat Pro nodrošina arī vairākas PDF failu izveides iespējas. Viens no veidiem ir skenēt papīra dokumentu. Cits veids ir noņemt dokumenta ekrānšāviņu no lietotnes, kas nav atbalstīta, un pēc tam izveidot PDF no starpliktajai mapei. Vēl viena Acrobat Pro priekšrocība ir iespēja izveidot PDF no tīmekļa vietnes. Tas prasa vairākus vienkāršus soļus, ievadot URL un izvēloties, ko konvertēt. Vēl viens draudzīgs veids, kā izveidot PDF failus, ir noklikšķināt uz pogas Drukāt un izvēlēties Adobe kā printera opciju.

Produkts ir arī ļoti uzticams, lai precīzi pārvērstu jebkuru saturu PDF formātā. Viss, sākot ar tabulām un fontiem un beidzot ar lapu izkārtojumu Word, Excel un PowerPoint failos, paliek nemainīgs. Turklāt Acrobat Pro labi darbojas pat tad, ja runa ir par tīmekļa lappušu (HTML), skenēšanas un attēlu failu (PNG un JPEG) pārveidošanu. Protams, ikviens būs priecīgs aizmirst par nelasāmo jucekli, ko veido neskaidrs teksts un izstumti attēli!

Turklāt, salīdzinot ar iepriekšējām versijām, ir uzlabota eksportēšanas funkcija. Paredzams, ka tagad lietotājiem būs mazāk problēmu, eksportējot PDF failus citos dokumentu veidos.

Izmantojot Adobe Acrobat, lietotāji var pārvērst skenētus dokumentus rediģējamos PDF formātos ar meklēšanas iespēju. Acrobat optiskā rakstzīmju atpazīšana ir lieliska. Teksts tiek pareizi atpazīts un atveidots ar to pašu fontu. Ja minētā fonta nav, programma to izveido automātiski.

Adobe Acrobat Pro piedāvā vairākus veidus, kā izveidot aizpildāmas PDF veidlapas un elektroniski parakstīt dokumentus. Ir viegli pievienot komentārus, izcelt tekstu un ievietot zīmogus. Lietotāji var automātiski salīdzināt atšķirības starp divām PDF dokumenta versijām. Tāpat viņi var validēt un labot failus atbilstoši ISO un pieejamības standartiem.

Ir vēl dažas priekšrocības. Sadarbības un drošības funkcijas tiek uzskatītas par vienām no labākajām. Acrobat Pro nodrošina iespēju aizsargāt failus ar paroli, šifrēšanu, sensitīvas informācijas rediģēšanu un metadatu noņemšanu.

Adobe Acrobat ir viens no premium produktiem, kas pieejami gan Windows un macOS. Ir mobilās lietotnes arī iOS un Android ierīcēm.

Adobe palīdzības centrs piedāvā atbalsta un mācību resursus.

Bezmaksas Adobe PDF alternatīva Acrobat Reader ļauj skatīt, parakstīt, anotēt, meklēt un koplietot PDF failus. Lietotājiem ir piekļuve arī dokumentu mākonim.

No otras puses, Adobe noteikti zaudē punktus par lietotāja ērtības trūkumu. Ir labi zināms, ka Acrobat Pro lietošana ir sarežģīta. Lai pierastu pie tās sarežģītās saskarnes un navigācijas, ir nepieciešams laiks. Ne visi rīki ir viegli atrodami. Bieži vien lietotāji, kas to dara pirmo reizi, jūtas neapmierināti. Tas nozīmē, ka viņi nevar iztikt bez pamācībām un ceļvežiem. Ja esat darba devējs, jums ir jāapsver apmācībai nepieciešamais laiks.

Rezumējot

Adobe Acrobat Pro, iespējams, ir labākā, bet diezgan dārga iespēja. Tāpēc ārštata darbiniekiem un mazajiem uzņēmumiem tas bieži vien nav pieejams. Šī iemesla dēļ daudzi uzņēmumi meklē izdevīgākus PDF redaktorus, kas joprojām satur visaptverošas funkcijas.

Vai meklējat labāko PDF redaktoru? Vai tikai ekspertu konsultācijas par programmatūras licencēm? LicenceDeals.com ir šeit, priekš jums! Sazinieties ar mums!

Iepriekšējais raksts Adobe Acrobat Pro un PDF Extra salīdzinājums
Nākamais raksts PDF Extra pārskats