Prijeđi na sadržaj
Samo nekoliko dana da dobijete ljetne softverske ponude! Uštedite do 10% do 4. lipnja!
Samo nekoliko dana da dobijete ljetne softverske ponude! Uštedite do 10% do 4. lipnja!
Pohrana u oblaku: Kako zaštititi svoje uspomene

Pohrana u oblaku: Kako zaštititi svoje uspomene

Odmor je vrijeme za zabavu, putovanja i nova iskustva. I, naravno, to je najbolje vrijeme za prikupljanje uspomena. Ali onda se javlja hitno pitanje o pohranjivanju tih sjećanja.

Srećom, tehnološka industrija ima lijek za te brige. To se zove pohrana u oblaku!

Pohrana u oblaku omogućuje pohranu podataka na internet. Sigurno i pouzdano sprema vaše važne datoteke i dokumente u udaljenu bazu podataka, tako da ih ne morate čuvati na tvrdom disku uređaja. Ili da biste upali u probleme s postavljanjem vlastite infrastrukture za pohranu podataka.

Jedna od najprivlačnijih ponuda na tržištu je MobiSystems rješenje za pohranu u oblaku. Možete dobiti MobiDrive 1 TB ili MobiDrive 2 TB u paketu s punom verzijom njihovih office paket.

Navedimo zašto je odlazak na ovu opciju pametna ideja!

Prednosti pohrane u oblaku

Mnogo je razloga za odabir pohrane u oblaku umjesto pohranjivanja podataka na tvrdi disk. Prednosti uključuju:

  1. Ne morate posjedovati fizički uređaj za pohranu. Nema više vanjskih tvrdih diskova! I ne riskirate gubitak nezamjenjivog sadržaja ako, na primjer, oštetite flash pogon.
  2. Dijeljenje sadržaja je jednostavno. Datoteke možete zajednički koristiti s više osoba istovremeno.
  3. Sigurnosno kopiranje podataka uvijek je dobra ideja. Pomoću oblaka sačuvajte datoteke.
  4. Daljinski ažurirajte i sinkronizirajte svoje podatke! Sve vrste informacija možete pohraniti u oblak. Dok ste još na odmoru, prenosite svoje dragocjene uspomene (da, sve svoje slike i videozapise).
  5. Rad na daljinu i timska suradnja postaju bez problema. Pohrana u oblaku omogućuje svim članovima tima pristup datotekama s bilo kojeg mjesta bez puno truda.
  6. Ušteda troškova je još jedna velika prednost. Pristupačnije je plaćati pretplatu za prostor u oblaku nego održavati vlastitu pohranu na tvrdom disku.
  7. Vrhunska sigurnost i zaštita. Pružatelji usluga pohrane ozbiljno shvaćaju mjere zaštite podataka i ažuriraju svoju sigurnosnu tehnologiju.
  8. Skladište možete čuvati cijeli život. Samo ostanite pretplaćeni!

Zaštita datoteka pomoću MobiDrive

S rješenjima kao što je MobiDrive korisnici mogu dobiti ove, pa čak i neke dodatne pogodnosti kako bi povećali svoju produktivnost.

MobiDrive je sigurna višeplatformska pohrana dostupno za Web, Windows, Android i iOS. Osigurava da je vaš sadržaj odmah dostupan na svim uređajima dok sinkronizirate datoteke na svim platformama. Osim toga, ne postoji ograničenje veličine datoteke. Bilo koju datoteku i mapu možete preuzeti u roku od nekoliko sekundi.

Kupnja MobiDrive memorije od 1 ili 2 TB dolazi s punom verzijom sveobuhvatnog paketa za produktivnost OfficeSuite za Android, iOS i Windows, uključujući dokumente, listove, slajdove, PDF i poštu. Vrlo je privlačno kupiti jednu stvar i dobiti dodatni proizvod kao bonus!

MobiDrive se ponosi što nudi pretvorbu u impresivan broj od 1200+ formata. To znači da PDF možete pretvoriti u dokument ili videozapis u audiodatoteku. Zajedničko korištenje datoteka i mapa moguće je kao veze za preuzimanje ili privici. Također ih možete držati 'izvan mreže' za upotrebu bez interneta.

Intuitivno sučelje MobiDrive olakšava upotrebu čak i za manje iskusne korisnike. Glatka integracija s MobiSystem OfficeSuite i PDF Extra pomaže u dosljednom radnom iskustvu.

MobiDrive vam omogućuje automatsko sigurnosno kopiranje slika i videozapisa s telefona u izvornoj kvaliteti. To znači da su vaše blagdanske uspomene sigurne, cijelo vrijeme, kamo god krenuli! Rješenje MobiSystemsa podržava sve glavne vrste datoteka i automatski organizira sadržaj u zbirke na temelju vrste datoteke (slike, videozapisi, glazba ili dokumenti). Tako ćete svoj sadržaj sortirati bez ikakvih napora u vaše ime!

Rad s računala također je jednostavan za upotrebu. Mapa PC MobiDrive integrira se s Windows Eksplorer za datoteke za brz i besprijekoran prijenos datoteka. Ova mapa omogućuje automatsku sinkronizaciju lokalnih datoteka s oblakom. Također možete koristiti prikladan widget MobiDrive za upravljanje nedavnim datotekama.

Postoji još jedna velika prednost! Promjene u dokumentima možete pratiti pomoću povijesti verzija. Štoviše, poseban odjeljak Bin čuva izbrisane datoteke i povijest njihovih verzija do 180 dana. Sve to znači da se više nikada možete prestati brinuti o slučajnom gubitku informacija!

 

Blagdansko vrijeme već je u punom jeku! Ne idite na odmor nepripremljeni! Posjetite našu Sekcija pohrana u oblaku i pronađite najbolje ponude prostora za pohranu za vaše potrebe!

Posjetite Licencedeals ili kontaktirajte nas ako vam je potrebna daljnja pomoć!

Prethodni članak Trebate li nadograditi na Office 2021?
Sljedeći članak Microsoft 365 Business Standard i Office 2019 Home & Business Usporedba