Преминаване към съдържанието
<span>Преглед на продукта PDF Extra</span>

Преглед на продукта PDF Extra

След създаването на формата PDF, потенциалът му се е увеличил значително. Необходимостта да се използват PDF файлове в ежедневната работа, нарастнала. Така  Софтуерни продукти за редакция на PDF файлове са навлезли. 

PDF Extra е един от водещите продукти на MobiSystems. Компанията разработва приложения за продуктивност за Windows, Android и iOS вече повече от 20 години. Разумната цена на това многофункционално професионално решение за редактиране на PDF го прави чудесна алтернатива на останалите PDF редактори на пазара.

Когато купувате от  LicenceDeals , можете да избирате между  PDF Extra 2021 постоянен лиценз за 1 компютър и два варианта за лицензи тип абонамент:  PDF Extra Personal 1 година/1 PC и PDF Extra Team 1 година/6 PC. Перманентния лиценз включва 5 GB безплатно място за съхранение в MobiDrive, докато абонаментните варианти - 50 GB място за съхранение на потребител.

PDF Extra предимства и недостатъци:

✔️ достъпна цена
✔️ обширен набор за редактиране и организиране 
✔️ функции, подходящи за читатели
✔️ лесен за използване
❌ липсват някои функции за защита
❌ по-малко опции за създаване и конвертиране
❌ няма технология за оптично разпознаване на знаци
❌ не е наличен за macOS

PDF Extra предимства

Редакторът на MobiSystems ви позволява да управлявате документите си сравнително бързо и лесно. Продуктът разполага с цялостен набор от инструменти за редактиране и организиране на PDF файлове.

С функциите за редактиране можете да извършвате всякакви промени в текста, изображенията и оформлението. Можете да променяте структурата и дизайна на вашите PDF файлове. Това включва пълнотекстови редакции, промяна на размера и завъртане на локални изображения, вмъкване на снимки от уеб и регулиране на допълнителни елементи. Потребителите могат също така да реорганизират структурата на файловете (напр. да добавят, изтриват, пренареждат или извличат страници) и да сливат файлове. Функцията за етикети и отметки помага за по-добра навигация във файловете. 

Що се отнася до конвертирането, PDF Extra позволява трансформиране на PDF файлове в Word, Excel и ePub. 

Съществуват няколко начина за подписване на PDF документи, без да се отпечатват листове хартия. Можете да поставите подписа си, като го напишете, напишете го на ръка с инструмент за рисуване или вмъкнете изображение. PDF Extra също така предоставя възможност за използване на формуляри за попълване. Наред с това потребителите могат да маркират състоянието на документа чрез поставяне на печати. Те могат да прикачват цели файлове за значимост и да чертаят форми направо върху PDF страницата.

PDF Extra дава възможност да работите върху един и същ документ с други членове на екипа. Функцията за анотиране издига екипното сътрудничество на по-високо ниво. Тя позволява вмъкване на коментари, подчертаване и оцветяване на текст и прикачване на снимки на други файлове.

Няма нужда да казваме, че добрият редактор на PDF файлове трябва да защитава файловете и чувствителната информация. Опциите за защита включват пароли, криптиране с цифрови сертификати и допълнително удостоверяване чрез времеви маркировки.

PDF Extra се грижи и за удобството при четене. Читателите могат да почувстват комфорта на хартиените книги, като избират различни режими на страницата, отметки и опции за печат. 

PDF Extra се предлага само за PC. Има мобилни приложения за Android и IOS. 

Съществува и безплатна версия. Тя включва функции Annotate, Fill&Sign и Read заедно с 5 GB безплатно съхранение в MobiDrive.

MobiSystems имат център за поддръжка и помощ на клиенти. Помощният център обаче предлага по-малко учебни ресурси, отколкото например този на Adobe. 

Обобщаване

PDF Extra няма много от функциите на популярния Adobe Pro Editor. Въпреки това, той предлага правилния набор от инструменти, които ще бъдат достатъчни за повечето екипи. И това - на по-добра цена. По този начин PDF Extra може да бъде рентабилна алтернатива за лична употреба и малкия бизнес.
 

Друго предимство е, че PDF Extra е част от  пакет Business Extra на OfficeSuite от MobiSystems. Пакетът го интегрира с „Documents“, „Sheets“, „Slides“ и „Mail&Calendar“, осигурявайки богата на функции алтернатива на пакета на Microsoft 365 на конкурентна цена.


Нуждаете се от добър PDF Редактор за работата си? Или просто експертни съвети за софтуерни лицензи? LicenceDeals.com е тук за вас! Свържете се с  нас! 

Предишна статия Преглед на продукта  "Adobe Acrobat Pro"
Следваща статия Kaspersky се надгражда: Вижте какво е новото