Pāriet uz saturu
Tikai dažas dienas, lai saņemtu vasaras karstos programmatūras piedāvājumus! Ietaupiet līdz 10% līdz 4. jūnijam!
Tikai dažas dienas, lai saņemtu vasaras karstos programmatūras piedāvājumus! Ietaupiet līdz 10% līdz 4. jūnijam!
Microsoft 365 vs MS Office 2021: Kurš ir pareizais risinājums?

Microsoft 365 vs MS Office 2021: Kurš ir pareizais risinājums?

Kad runa ir par office produktivitātes programmatūru, Microsoft Office jau vairākus gadu desmitus ir labākā izvēle. Tomēr, ņemot vērā pieejamo versiju daudzveidību, lietotājiem var būt grūti izvēlēties to, kas vislabāk atbilst viņu vajadzībām.

Šeit mēs salīdzināsim divas vismodernākās iespējas: Microsoft 365 un MS Office 2021. Izpētīsim to funkcijas, priekšrocības un trūkumus, lai palīdzētu jums pieņemt pamatotu lēmumu.

Sāksim ar acīmredzamo! Visredzamākā atšķirība starp Microsoft 365 un Office 2021 ir atšķirīgā produktu licencēšana. Microsoft 365 ir abonēšanas pakalpojums, kas nodrošina piekļuvi jaunākajām Microsoft lietotņu versijām, tostarp Word, Excel, PowerPoint, Outlook un daudzām citām. Lietotāji maksā gada maksu par piekļuvi office lietotnēm un regulāri saņem atjauninājumus un jaunas funkcijas.

MS Office 2021, no otras puses, ir klasiska programmatūras lietojumprogramma, kas ir instalēta datorierīcē. Tā ietver tādas būtiskas lietojumprogrammas kā Word, Excel, PowerPoint un Outlook visās redakcijās, kā arī dažas papildu lietojumprogrammas visplašākajos 2021 komplektos. Lietotāji iegādājas office pakotni tikai vienu reizi, bet nesaņem biežus atjauninājumus kā Microsoft 365 gadījumā.

Pie LicenceDeals, varat atrast pilnu informāciju par Office 2021 versijas (tiek piedāvātas kā beztermiņa, nododamas vai apjoma licences) un populārākās MS 365 gada abonēšanas plāni.

Tagad aplūkosim tuvāk, kas ir uz galda!

Microsoft 365 funkcijas un priekšrocības

  • Nodrošina piekļuvijaunākajām Microsoft lietotņu Premium versijām.
  • Iespēja izmantot abonēšanas licenci datorā/Mac, planšetdatorā un mobilajā ierīcē(atļauto ierīču skaits vienam lietotājam ir atkarīgs no plāna).
  • Izmanto uzlabotas mākoņa integrācijas priekšrocības, lai failus varētu viegli rediģēt un sinhronizēt tiešsaistē.
  • Ietver 1 TB bezmaksas krātuves vienam lietotājam pakalpojumā OneDrive.
  • Automātiski saņem kļūdu labojumus, uzlabojumus, atjauninājumus un jaunas funkcijas, tiklīdz tās tiek publicētas.
  • Ietver 24/7 atbalstu bez atbalsta beigu datuma (kamēr izmantojat atbalstīto operētājsistēmas versiju un maksājat abonementu).
  • Nepieciešami ikgadēji maksājumi
  • Pieejams, kamēr ir ieslēgts abonements
  • Nepieciešams interneta savienojums

Funkcijas un priekšrocības MS Office 2021

  • Ietver galvenokārt svarīgākās MS lietotnes
  • Viena licence ļauj instalēt vienā datorā. Ja licences veids ir nododams, to var atkārtoti instalēt citā ierīcē, kad tas ir nepieciešams.
  • Papildus 5 GB bezmaksas OneDrive krātuvei lietotājiem nav papildu vietas un piekļuves tiešsaistes lietotņu versijām. Taču viņi joprojām var rediģēt failus, atrodoties kustībā, izmantojot iOS un Android mobilās lietotnes (ja viņi papildus nemaksā par OneDrive krātuvi, viņiem ir jāpārsūta faili starp ierīcēm).
  • Saņem ierobežotu skaitu atjauninājumu, bez jaunām funkcijām un jauninājumiem.
  • Atbalsts beidzas 2026. gada oktobrī. Pagarināts atbalsta periods nav paredzēts. Pēc atbalsta beigu datuma vairs nebūs pieejami nekādi labojumi.
  • Tas ir vienreizējs pirkums, tāpēc sākotnējās izmaksas ir augstas (bet ilgtermiņā lētākas). Ja klienti vēlas saņemt nākamo versiju, viņiem ir jāveic atsevišķs pirkums.
  • Īpašums un lietošana uz visiem laikiem vai vismaz ļoti ilgu laiku
  • Nepieciešams interneta pieslēgums (internets nepieciešams tikai aktivizēšanai), tādējādi to var izmantot bezsaistē.
Microsoft 365 vs MS Office 2021: Kurš ir pareizais risinājums?

Kā izvēlēties jums piemērotāko Microsoft Office opciju

Lēmums starp Microsoft 365 un MS Office 2021 ir atkarīgs no vairākiem faktoriem. Apsveriet, kāda veida lietojumprogrammas jums ir nepieciešamas, kāda ir jūsu uzņēmuma/saimniecības lielums un jūsu budžets.

Programmu skaits:

Jo vairāk lietotņu jums ir nepieciešams, jo lielāka izvēle ir Microsoft 365. Tās funkciju, lietojumprogrammu un pakalpojumu klāsts ir iespaidīgs, salīdzinot ar vietējām versijām. No otras puses, nav nepieciešams maksāt par modernām funkcijām, ja izmantojat tikai būtiskās Word, PowerPoint un Excel.

Attālināti vai uz vietas:

Ja jūsu uzņēmums veicina elastīgumu, attālinātu darbu un sadarbību, Microsoft 365 var būt labākais risinājums, kas nodrošina piekļuvi visām lietojumprogrammām un mākoņrīkiem. Tomēr, ja jums ir nepieciešamas pamata lietojumprogrammas uz vietas, vienreizējs pirkums MS Office 2021 varētu būt praktiska izvēle.

Uzlabojumi vai drošība:

Vēl viens svarīgs faktors, kas jāņem vērā, ir modernizācija un drošība. Ja vēlaties būt lietas kursā ar jaunākajām funkcijām un atjauninājumiem, Microsoft 365 ir labākā izvēle. Ja vēlaties uzticamu un stabilu saskarni ar ierobežotiem atjauninājumiem un uzlabojumiem, MS Office 2021 ir piemērots tieši jums. Tas ir ideāli piemērots uzņēmumiem, kuriem ir drošības vai regulatīvās prasības lietot lietojumprogrammas tikai bezsaistē un telpās.

Cena:

Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais faktors ir cena. Vienreizēja Office 2021 iegāde padara to lētāku ilgtermiņā. Vienīgais trūkums ir tas, ka jūs maksājat vairāk avansā. Tāpēc šī iespēja ir saprātīga tiem, kas dod priekšroku paredzamībai. Abonēšanas izmaksas laika gaitā palielinās, taču abonēšana nodrošina atjauninājumus ar zemām īpašumtiesību izmaksām. Tāpēc Microsoft 365 ilgtermiņā ir vērts maksāt naudu. Tas ir labākais risinājums tiem, kas meklē visaktuālākos produktivitātes rīkus katrā brīdī.

Secinājums

Microsoft 365

Plusi  Mīnusi
✔️ Lietošana vairākās ierīcēs
✔️ Piekļuve visām lietotnēm un pakalpojumiem
✔️ Nepārtraukti atjauninājumi un jauninājumi
✔️ Klientu atbalsts
    ❌ Dārgs risinājums ilgtermiņā
    ❌ Regulāras izmaiņas var radīt stresu dažiem lietotājiem
    ❌ Nepieciešams interneta savienojums
    ❌ Var maksāt par nevajadzīgām funkcijām

      Office 2021

      Plusi  Mīnusi
      ✔️ Klasiska lietotāja pieredze
      ✔️ Maksājiet vienu reizi, izmantojiet mūžīgi
      ✔️ Nav nepieciešams interneta savienojums
      ✔️ Nav nepieciešama pastāvīga apmācība

        ❌ Samazināta funkciju darbības joma
        ❌ Nav jauninājumu un ierobežotu atjauninājumu
        ❌ Viena ierīce katrai licencei
        ❌ Ierobežots atbalsta periods
        ❌ Nav vienkāršu sadarbības iespēju

         

        Microsoft 365 un Microsoft Office 2021 ir lieliskas iespējas tiem, kas meklē uzticams office produktivitātes risinājums. Izvēloties starp abiem veidiem, ir rūpīgi jāizvērtē funkcijas, priekšrocības un trūkumi. Galu galā lēmums ir atkarīgs no jūsu unikālajām vajadzībām un budžeta.

        Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties Microsoft 365 vai MS Office 2021, LicenceDeals piedāvā pieejamu cenu iespējas, lai nodrošinātu jums piekļuvi ideālam programmatūras risinājumam. Ja jums ir nepieciešama papildu palīdzība, nevilcinieties sazināties ar sazinieties ar mums!

        Iepriekšējais raksts Microsoft Office Editions salīdzinājums
        Nākamais raksts Kā Microsoft Open Licence programma var palīdzēt jūsu uzņēmumam?