Prijeđi na sadržaj
Samo nekoliko dana da dobijete ljetne softverske ponude! Uštedite do 10% do 4. lipnja!
Samo nekoliko dana da dobijete ljetne softverske ponude! Uštedite do 10% do 4. lipnja!
Kaspersky nadograđuje: Provjerite što je novo

Kaspersky nadograđuje: Provjerite što je novo

Prije nego što krenete na plažu ovog ljeta, vjerojatno biste željeli imati svoju digitalnu sigurnost i zaštitu do danas. Srećom, Kaspersky, vodeći pružatelj rješenja za kibernetičku sigurnost, ima uzbudljive vijesti za podijeliti u tom pogledu.

Tvrtka je najavila promjene imena i poboljšanja svojih poznatih Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security i Kaspersky Total Security. Nadolazeći prijelaz na rebrandirani softver dogodit će se 11. srpnja 2023. Dakle, pripremite se za poboljšanu sigurnost i intuitivnije sučelje prilagođeno korisnicima!

Što biste trebali znati o novim Kaspersky proizvodima

Kaspersky obnavlja svog potrošača Linija proizvoda s novim imenima i brendiranjem. Kućni korisnici će pozdraviti Kaspersky Standard, Kaspersky Plus i Kaspersky Premium – ažurirane verzije Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security i Kaspersky Total Security respektivno. Ovim promjenama Kaspersky se nada da će pružiti eksplicitniju razliku između različitih proizvoda, a istovremeno isporučiti vrhunska sigurnosna rješenja.

Pamtiti:

  • Kaspersky Anti-Virus mijenja Kaspersky standard.
  • Kaspersky Internet Security postaje Kaspersky Plus.
  • Kaspersky Total Security evoluira u Kaspersky Premium.

Planirano je da prijelaz teče što je moguće glatko. Od 11. srpnja 2023 . aktivni nositelji licence dobit će obavijest o prihvaćanju automatske migracije na odgovarajući novi proizvod. Kaspersky uvjerava da će kupci i dalje primati najnoviju sigurnosnu uslugu bez prekida za vrijeme trajanja pretplate.

Mogućnosti migracije i razmatranja o novim Kaspersky proizvodima

Automatska migracija zadana je mogućnost. Nakon što kupci prihvate ažuriranje poslano putem obavijesti i resetiraju svoje uređaje, aktivirat će novi proizvod.

Međutim, Kaspersky razumije da neki korisnici mogu imati specifične zahtjeve ili nedoumice. Kao rezultat toga, oni pružaju izbor da se ne migriraju i nastave koristiti trenutne (stare) proizvode sve dok ih Kaspersky podržava.

Važno je znati da će se nakon 11. srpnja 2023. moći prodavati samo novi proizvodi . Stari se proizvod tada može koristiti do datuma isteka. Po isteku moći ćete kupiti samo nove planove proizvoda.

Poboljšano korisničko iskustvo Kasperskyja

Jedan od najprivlačnijih aspekata promjena Kaspersky proizvoda je poboljšano korisničko iskustvo i elegantno novo sučelje.

Tvrtka je napravila jednostavniji redizajn kako bi se kupci mogli kretati i pristupati bitnim značajkama bez poteškoća za besprijekorno i ugodno iskustvo kibernetičke sigurnosti.

Čisto i elegantno sučelje poboljšava produktivnost i jednostavnost korištenja, tako da ćete na svakom koraku osjećati kontrolu nad svojom digitalnom sigurnošću.

Nove Kaspersky značajke

Iako će funkcionalnosti uglavnom ostati iste, još uvijek postoji niz novih dodatnih značajki. To uključuje napredno otkrivanje prijetnji, zaštitu privatnosti, sigurno internetsko bankarstvo i još mnogo toga.

Skup značajki ovisi o vašoj pretplatničkoj tarifi. Kaspersky Standard pruža sigurnost i performanse i najosnovnije značajke privatnosti. Kaspersky Plus dodaje ostale značajke privatnosti i neograničenu VPN pretplatu, dok Kaspersky Premium sadrži sve funkcije, plus to je jedini plan koji uključuje značajke u kategoriji Identitet.

Infografika Kaspersky planova

(Izvor: https://www.kaspersky.com)

U kategoriji Sigurnost glavna poboljšanja su interna i nisu vidljiva korisnicima, ali poboljšavaju zaštitu, posebno od novih prijetnji i ransomwarea.

Nove značajke u kategoriji Performanse ubrzavaju uređaj, pronalaze duplicirane datoteke i oslobađaju prostor na disku, pospremaju aplikacije i optimiziraju Windows podizanja. Postoje i alati za sigurnosno kopiranje i upozoravanje hoće li se vaš HDD ili SDD pokvariti. Načini "Igra" i "Ne ometaj" omogućuju vam igranje ili rad bez ometanja.

Postojeće nove značajke u kategoriji Privatnost su Provjera curenja podataka (provjerava jesu li vaši osobni podaci dio najnovijih curenja podataka), Uređaji na mojoj mreži (upozorava vas ako se uređaj stranca povezuje s vašom mrežom), Privatno pregledavanje i Privatnost na društvenim mrežama. VPN aplikacija, dio Kaspersky Plus i Kaspersky Premium planova, također je značajno poboljšana. Ovi planovi pružaju i premium verziju Kaspersky Password Managera.

Uz Kaspersky Premium korisnici mogu uživati u novčaniku za zaštitu identiteta za pohranu osjetljivih dokumenata, aplikaciji Safe Kids (besplatna jednogodišnja pretplata koja se nudi kao bonus) i vrhunskoj usluzi 24/7 korisničke podrške.

Kako odlučiti koji vam je plan potreban:

 

Kaspersky planovi koriste infografiku slučaja

(Izvor: https://www.kaspersky.com)

Što je sljedeće?

Promjene kaspersky softvera za licenciranje obećavaju poboljšano korisničko iskustvo, poboljšanu sigurnost i svjež izgled. Na vama je da odlučite hoćete li migrirati sada ili u nekom kasnijem trenutku. Uvijek možeš kontaktirajte nas za stručni savjet ili posjet LicenceDeals.com pregledavati raznolikost Kaspersky proizvoda koje imamo za vas.

Prethodni članak Pregled PDF Extra
Sljedeći članak Windows Usporedba izdanja poslužitelja