Treci la conținut
Microsoft 365 Business Standard și Office 2019 Home & Business Comparație

Microsoft 365 Business Standard și Office 2019 Home & Business Comparație

Microsoft Office există atât de mult timp încât a devenit un nume cunoscut. Va fi greu să găsești pe cineva care nu a folosit niciodată o aplicație Office cel puțin o dată în viață.

În ciuda mulțimea de alternative software de productivitate, multe companii încă preferă Microsoft Office pentru a lucra fără probleme. Dar apoi vine partea mai dificilă: ce versiune Microsoft Office și ce produs să aleagă?

În acest articol, vom compara două dintre cele mai populare opțiuni pentru afaceri. Office 2019 este suita de sine stătătoare ale cărei versiuni predecesoare datează din anii 1990. Cealaltă - Microsoft 365 - este serviciul de abonament care a debutat în 2011 sub numele Office 365 (ca în numărul de zile dintr-un an).

Pe  LicenceDeals , puteți găsi Office 2019 Home & Business Transferabil  licență digitală pentru PC și Mac. Există, de asemenea, o variantă mai accesibilă Office 2019 Home & Business  licență pentru o activare pe un singur dispozitiv. Microsoft 365 Business Standard planul anual de abonament este disponibil și pe site-ul nostru.

Care dintre acestea sunt mai bune pentru compania dvs.? Pe lângă faptul evident că achiziționați Office 2019 o singură dată și vă abonați lunar/anual la Microsoft 365, există mai multe distincții. Să ne uităm la ei!

Microsoft 365 Business Standard

  • Cuprinde cea mai recentă versiune a aproape tuturor aplicațiilor Microsoft: Outlook OneDrive, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, , SharePoint, Microsoft Teams, Exchange, Publisher (numai pentru PC) și Access (numai pentru PC).
  • Permite utilizarea unei licențe pe 5 PC-uri/Mac-uri, 5 tablete și 5 dispozitive mobile
  • Compatibil cu Windows Sistemele de operare începând cu Windows 8 .1 și cu cele mai recente trei versiuni de macOS.
  • Folosește avantajele integrării îmbunătățite în cloud, astfel încât utilizatorii pot edita și sincroniza cu ușurință toate fișierele online
  • Include 1 TB de stocare gratuită per utilizator în OneDrive
  • Primește automat corecturi de erori, îmbunătățiri, actualizări și caracteristici noi de îndată ce acestea sunt disponibile
  • Include asistență 24/7 fără o dată de încetare a asistenței (atâta timp cât aveți o versiune de sistem de operare acceptată și continuați să plătiți abonamentul).
  • Necesită plăți anuale
  • Disponibil atâta timp cât abonamentul este activat
  • Necesită conexiune la internet

Office 2019 Home and Business

  • Include doar aplicațiile esențiale, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook
  • Permite instalarea pe un singur computer pentru fiecare licență. Dacă tipul de licență este transferabil, aceasta poate fi reinstalată pe un alt dispozitiv atunci când este necesar.
  • Disponibil pentru Windows 10 și 11 și pentru cele mai recente trei versiuni macOS
  • În afară de spațiul de stocare OneDrive gratuit de 5 GB, utilizatorii nu au spațiu de stocare suplimentar și nici acces la versiunile online ale aplicațiilor. Dar ei pot totuși să editeze fișiere în deplasare prin intermediul aplicațiilor mobile iOS și Android (dacă nu plătesc suplimentar pentru stocare OneDrive, trebuie să transfere fișiere între dispozitive)
  • Primește actualizări limitate, fără caracteristici noi și fără upgrade-uri
  • Sprijinul extins se încheie în 2025. După aceea, nu vor mai fi disponibile remedieri.
  • Necesită o plată unică, ceea ce face ca costul inițial să fie ridicat. Dacă clienții doresc să obțină următoarea versiune, trebuie să facă o achiziție separată.
  • Dețineți și utilizați pentru totdeauna sau cel puțin pentru o perioadă foarte lungă de timp
  • Nu necesită conexiune la internet pentru a fi utilizat (are nevoie de internet doar pentru activare)

Cum să decideți care versiune Microsoft Office este potrivită pentru afacerea dvs.?

1. Ce sistem de operare folosiți în firmă dumneavoastră?

Dacă este mai vechi decât Windows 10, dar aveți nevoie de cea mai recentă versiune de Office, singura opțiune este Microsoft 365.

2. Aveți o echipă IT de încredere?

Office 2019 vine cu suport limitat (în principal pentru instalare). Ar putea fi o problemă dacă apar probleme legate de aplicațiile de productivitate.

3. Ce fel de aplicații aveți nevoie?

Dacă utilizați doar aplicațiile esențiale Word, PowerPoint și Excel, ar putea fi mai bine să alegeți Office 2019. Nu are rost să plătiți o taxă anuală pentru aplicații și funcții fantaziste pe care oricum nu le veți folosi.·Dimpotrivă, dacă aveți nevoie de fiecare aplicație și avantaj oferit de serviciu, atunci alegeți Microsoft 365. Domeniul de aplicare a caracteristicilor, aplicațiilor și serviciilor este impresionant în comparație cu versiunea locală.

4. Cum și cât preferați să plătiți? 

Office 2019 este o achiziție unică care o face mai ieftină pe termen lung. Cu toate acestea, trebuie să plătiți mai mult în avans. Aceasta este o opțiune bună pentru cei care rămân pe loc și caută un preț previzibil.

De-a lungul timpului, valoarea abonamentului crește, dar Microsoft insistă ca clienții întreprinderi să se îndrepte în mod activ către produsele 365. Abonamentul este singura opțiune care oferă actualizare continuă la un cost redus de proprietate. Având în vedere dezvoltarea rapidă a produselor software, Microsoft 365 pe bază de abonament merită banii pe termen lung. Mai ales pentru cei care caută cele mai moderne instrumente de productivitate în orice moment.

5. Organizația dvs. încurajează flexibilitatea, munca la distanță și colaborarea prin chat și video?

Dacă răspunsul este "da", atunci Microsoft 365 este alegerea voastră. Instrumentele multiple și stocarea gratuită în cloud ajută la creșterea productivității în companie. Dacă nu utilizați serviciile de comunicare și stocarea în cloud Microsoft și preferați aplicațiile Office „tradiționale”, alegeți Office 2019. Rețineți că nu se integrează la fel de strâns cu alte instrumente de colaborare Microsoft.

6. Sunteți mai preocupat de upgrade-uri sau de securitate?

Dacă nu doriți să vă gândiți niciodată la upgrade-uri și să aveți întotdeauna cea mai recentă versiune, alegeți Microsoft 365. Dacă preferați stabilitatea pentru a face upgrade-uri, Office 2019 este alegerea potrivită. Este perfect pentru companiile cu cerințe de securitate sau de reglementare să utilizeze aplicații la nivel local. Și în acest fel, nu este nevoie să instruiți angajații cu privire la noile funcționalități și caracteristici.

Având în vedere versiunile desktop ale aplicațiilor Microsoft Office, nu ar trebui să existe o diferență semnificativă de performanță. Cu toate acestea, acest lucru se va schimba în timp. Microsoft 365 este actualizat în mod constant, în timp ce Office 2019 rămâne același.

Rezumat

Microsoft 365

Argumente pro  Argumente Contra
✔️ Pentru mai multe dispozitive
✔️ Acces la toate aplicațiile și serviciile
✔️ Actualizări și upgrade-uri continue
✔️ Asistență pentru clienți
    ❌ Opțiune costisitoare pe termen lung
    ❌ Schimbările regulate pot stresa unii utilizatori
    ❌ Necesită conexiune la internet
    ❌ Poate plăti pentru funcții inutile


      Office 2019

      Argumente pro  Argumente Contra
      ✔️ Experiența clasică a utilizatorului
      ✔️ Plătiți o dată, utilizați pentru totdeauna
      ✔️ Nu este nevoie de o conexiune la internet
      ✔️ Nu este nevoie de o pregătire constantă

        ❌ Domeniu de aplicare al caracteristicilor redus 
        ❌ Fără upgrade-uri și actualizări limitate
        ❌ Un dispozitiv pentru fiecare licență
        ❌ Doar cinci ani de asistența
        ❌ Nu există opțiuni de colaborare ușoare

           

          Office 2019 este pentru utilizatorii cărora le plac caracteristici și experiența clasică familiară. Este opțiunea potrivită dacă utilizați aplicații de bază on-premise și achiziționați un volum mare de licențe.

          Optează pentru  Microsoft 365 dacă preferați să împărțiți costul și nu aveți un număr fix de angajați. Acesta vă oferă  beneficiile actualizărilor periodice atât timp cât sunteți abonat, nu vă faceți griji cu privire la compatibilitatea fișierelor și numeroase instrumente bazate pe cloud care îmbunătățesc modul de lucru.

          Dacă ambele variante oferite nu sunt încă cană voastră de ceai, avem o altă soluție pentru dvs.! Utilizarea licențelor de volum corporative a fost întotdeauna percepută ca o alegere a marilor corporații. Dar asta nu e adevărat! Software pre-deținut certificat vă permite să economisiți bani și să obțineți o licență de volum corporativ pentru compania dvs. Consultați ofertele noastre pentru Windows, Office și Server pe această  pagină contactați-ne pentru a vă putea ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru afacerea dvs.

          Articolul anterior Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță
          Articolul următor Comparație Adobe Acrobat Pro și PDF Extra

          Comparați produsele

          {"one"=>"Selectați 2 sau 3 elemente pentru a le compara", "other"=>"{{ count }} din 3 elemente selectate"}

          Selectați primul articol pentru a compara

          Selectați al doilea articol pentru a compara

          Selectați al treilea articol pentru a compara

          Comparați