Treci la conținut
Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Vacanța este o perioadă de distracție, călătorii și experiențe noi. Și, desigur, acesta este cel mai bun moment pentru a-ți face amintiri. Cu toate acestea, pentru majoritatea, apare o întrebare urgentă cu privire la păstrarea acestor amintiri.

Din fericire, industria tehnologică are un remediu pentru aceste preocupări. Se numește stocare în cloud (Cloud Storage)!

Stocarea în cloud vă permite să stocați date pe internet. Acesta salvează în siguranță și în condiții de securitate fișierele și documentele importante într-o bază de date la distanță, astfel încât nu trebuie să le păstrați pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastră. Sau să vă faceți probleme în a vă configura propria infrastructură de stocare a datelor.

Una dintre cele mai tentante oferte de pe piață este soluția de stocare în cloud de la MobiSystems. Puteți obține MobiDrive 1 TB sau MobiDrive 2 TB la pachet cu versiunea completă a pachetului office .

Să prezentăm de ce este o idee inteligentă să optăm pentru această variantă!

Avantajele stocării în cloud

Există multe motive pentru a alege stocarea în cloud în locul stocării datelor pe un hard disk. Printre avantaje se numără:

  1. Nu trebuie să dețineți un dispozitiv de stocare fizic. Gata cu hard disk-urile externe! Și nu riscați să pierdeți conținut de neînlocuit dacă vă deteriorați unitatea flash, de exemplu.
  2. Împărtășirea conținutului este ușoară. Puteți partaja fișiere cu mai multe persoane în același timp.
  3. Salvarea datelor este întotdeauna o idee bună. Folosiți cloud-ul pentru a vă păstra fișierele.
  4. Actualizați și sincronizați datele de la distanță! Puteți stoca toate tipurile de informații în cloud. În timp ce sunteți încă în vacanță, vă încărcați amintirile prețioase (da, toate imaginile și videoclipurile).
  5. Lucrul la distanță și colaborarea în echipă se realizează fără probleme. Stocarea în cloud permite tuturor membrilor echipei să acceseze fișierele de oriunde, fără prea mult efort.
  6. Reducerea costurilor este un alt mare avantaj. Este mai accesibil să plătiți o taxă de abonament pentru spațiu în cloud decât să vă păstrați propriul spațiu de stocare pe hard disk.
  7. Securitate și protecție la nivel înalt. Furnizorii de spațiu de stocare iau în serios măsurile de protecție a datelor și își mențin la zi tehnologia de securitate.
  8. Puteți păstra stocarea pentru o viață întreagă. Doar rămâneți abonat!

Păstrați-vă fișierele în siguranță cu MobiDrive

Cu soluții precum MobiDrive, utilizatorii pot obține aceste beneficii și chiar unele suplimentare pentru a-și spori productivitatea.

MobiDrive este un sistem de stocare securizat pentru toate platformele, disponibil pentru Web, Windows, Android și iOS. Acesta asigură disponibilitatea instantanee a conținutului dvs. pe toate dispozitivele, pe măsură ce sincronizați fișierele între platforme. În plus, nu există o limitare a dimensiunii fișierelor. Puteți descărca orice fișier și folder în câteva secunde.

Achiziționarea unui spațiu de stocare MobiDrive de 1 sau 2 TB este însoțită de versiunea completă a pachetului de productivitate all-in-one OfficeSuite pentru Android, iOS și Windows, inclusiv Documents, Sheets, Slides, PDF & Mail. Este foarte atrăgător să cumperi un lucru și să primești un produs suplimentar ca bonus!

MobiDrive se mândrește cu faptul că oferă conversia într-un număr impresionant de peste 1200 de formate. Asta înseamnă că puteți transforma un PDF într-un document sau un videoclip într-un fișier audio. Partajarea fișierelor și folderelor este posibilă ca linkuri de descărcare sau atașamente. De asemenea, le puteți păstra "offline" pentru a le folosi fără internet.

Interfața intuitivă a MobiDrive face ca acesta să fie ușor de utilizat chiar și de către utilizatorii mai puțin experimentați. Integrarea armonioasă cu OfficeSuite și PDF Extra de la MobiSystems contribuie la o experiență de lucru coerentă.

MobiDrive vă permite să faceți în mod automat copii de rezervă ale imaginilor și clipurilor video de pe telefon la calitatea lor originală. Asta înseamnă că amintirile din vacanță sunt în siguranță, tot timpul, oriunde te-ai duce! Soluția MobiSystems acceptă toate tipurile principale de fișiere și organizează automat conținutul în colecții în funcție de tipul de fișier (imagini, videoclipuri, muzică sau documente). Astfel, conținutul dvs. este sortat fără niciun efort din partea dvs.!

Lucrul de pe computer este, de asemenea, ușor de utilizat. Dosarul PC MobiDrive se integrează cu Windows File Explorer pentru un transfer de fișiere rapid și fără probleme. Acest folder vă permite să sincronizați automat fișierele locale în cloud. De asemenea, puteți utiliza widgetul convenabil MobiDrive pentru a vă gestiona fișierele recente.

Există un alt mare avantaj! Puteți urmări modificările aduse documentelor dvs. cu ajutorul istoricului versiunilor. În plus, secțiunea specială Bin păstrează fișierele șterse și istoricul versiunilor acestora timp de până la 180 de zile. Toate acestea înseamnă că nu vă mai puteți face griji cu privire la pierderea accidentală a informațiilor niciodată!

 

Sezonul de vacanță este deja în plină desfășurare! Nu plecați în vacanță nepregătiți! Vizitați site-ul nostru Secțiunea de stocare în cloud și găsiți cele mai bune oferte de spații de depozitare pentru nevoile dumneavoastră!

Vizitați Licencedeals sau contactați-ne  dacă aveți nevoie de ajutor!

Articolul anterior Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021?
Articolul următor Microsoft 365 Business Standard și Office 2019 Home & Business Comparație