Salt la conținut
Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Vacanța este o perioadă de distracție, călătorii și experiențe noi. Și, desigur, acesta este cel mai bun moment pentru a-ți face amintiri. Cu toate acestea, pentru majoritatea, apare o întrebare urgentă cu privire la păstrarea acestor amintiri.

Din fericire, industria tehnologică are un remediu pentru aceste preocupări. Se numește stocare în cloud (Cloud Storage)!

Stocarea în cloud vă permite să stocați date pe internet. Vă salvează în siguranță fișierele și documentele importante într-o bază de date la distanță, astfel încât să nu fie nevoie să le păstrați pe hard diskul dispozitivului. Sau pentru a avea probleme la configurarea propriei infrastructuri de stocare a datelor.

Una dintre cele mai tentante oferte de pe piață este soluția de stocare în cloud MobiSystems. Puteți obține MobiDrive 1 TB sau MobiDrive 2 TB la pachet cu versiunea completă a acestora office împacheta.

Să subliniem de ce alegerea acestei opțiuni este o idee inteligentă!

Avantajele stocării în cloud

Există multe motive pentru alegerea stocării în cloud în locul stocării datelor pe un hard disk. Avantajele includ:

  1. Nu trebuie să dețineți un dispozitiv de stocare fizic. Gata cu hard disk-urile externe! Și nu riscați să pierdeți conținut de neînlocuit dacă vă deteriorați unitatea flash, de exemplu.
  2. Partajarea conținutului este ușoară. Puteți partaja fișiere cu mai multe persoane în același timp.
  3. Copierea de rezervă a datelor este întotdeauna o idee bună. Utilizați mediul cloud pentru a vă păstra fișierele.
  4. Actualizați-vă și sincronizați-vă datele de la distanță ! Puteți stoca toate tipurile de informații în cloud. În timp ce sunteți încă în vacanță, vă încărcați amintirile prețioase (da, toate imaginile și videoclipurile dvs.).
  5. Munca la distanță și colaborarea în echipă sunt făcute fără probleme. Stocarea în cloud permite tuturor membrilor echipei să acceseze fișiere de oriunde, fără prea mult efort.
  6. Economiile de costuri reprezintă un alt mare avantaj. Este mai accesibil să plătiți o taxă de abonament pentru spațiul cloud decât să vă mențineți propriul spațiu de stocare pe hard disk.
  7. Securitate și protecție de nivel superior. Furnizorii de servicii de stocare iau în serios măsurile de protecție a datelor și își actualizează tehnologia de securitate.
  8. Puteți păstra spațiul de stocare pentru o viață întreagă. Doar rămâi abonat!

Păstrați-vă fișierele în siguranță cu MobiDrive

Cu soluții precum MobiDrive, utilizatorii pot obține aceste beneficii și chiar unele beneficii suplimentare pentru a-și îmbunătăți productivitatea.

MobiDrive este un spațiu de stocare securizat pe mai multe platforme disponibil pentru Web, Windows, Android și iOS. Se asigură că conținutul dvs. este disponibil instantaneu pe toate dispozitivele, pe măsură ce sincronizați fișiere între platforme. În plus, nu există nicio limitare a dimensiunii fișierului. Puteți descărca orice fișier și folder în câteva secunde.

Cumpărarea unui spațiu de stocare MobiDrive de 1 sau 2 TB vine cu versiunea completă a pachetului all-in-one de productivitate OfficeSuite pentru Android, iOS și Windows, inclusiv Documente, Foi de calcul, Prezentări, PDF și Mail. Este foarte atrăgător să cumpărați un lucru și să primiți un produs suplimentar ca bonus!

MobiDrive se mândrește cu faptul că oferă conversie la un număr impresionant de 1200+ formate. Asta înseamnă că puteți transforma un PDF într-un document sau un videoclip într-un fișier audio. Partajarea fișierelor și folderelor este posibilă ca link-uri de descărcare sau atașamente. De asemenea, le puteți păstra "offline" pentru a fi utilizate fără internet.

Interfața intuitivă a MobiDrive îl face ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Integrarea lină cu OfficeSuite și PDF Extra de la MobiSystems ajută la o experiență de lucru consistentă.

MobiDrive vă permite să faceți automat copii de rezervă ale imaginilor și videoclipurilor de pe telefon la calitatea lor originală. Asta înseamnă că amintirile tale de vacanță sunt în siguranță, tot timpul, oriunde mergi! Soluția MobiSystems acceptă toate tipurile principale de fișiere și organizează automat conținutul în colecții pe baza tipului de fișier (imagini, videoclipuri, muzică sau documente). Deci, veți obține conținutul sortat fără niciun efort în numele dvs.!

Pentru a lucra de pe computer este, de asemenea, ușor de utilizat. Folderul PC MobiDrive se integrează cu Windows File Explorer pentru transfer rapid și impecabil de fișiere. Acest folder vă permite să sincronizați automat fișierele locale în cloud. De asemenea, puteți utiliza widgetul MobiDrive convenabil pentru a gestiona fișierele recente.

Există un alt mare avantaj! Puteți urmări modificările aduse documentelor cu istoricul versiunilor. Mai mult, secțiunea specială Bin păstrează fișierele șterse și istoricul versiunilor acestora timp de până la 180 de zile. Toate acestea înseamnă că puteți înceta să vă mai faceți griji cu privire la pierderea accidentală a informațiilor din nou!

 

Sezonul sărbătorilor este deja în plină desfășurare! Nu pleca în vacanță nepregătit! Vizitați Secțiunea de stocare în cloud și găsiți cele mai bune oferte de spațiu de depozitare pentru nevoile dvs.!

Vizită Licencedeals sau contactați-ne  dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar!

Articolul anterior Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021?
Articolul următor Microsoft 365 Business Standard și Office 2019 Home & Business Comparație